Wpis z mikrobloga

Eh, na ch.j ten ekran główny w apce InPost... Nie mogła by się apka otwierać odrazu na liście paczek jak w poprzedniej wersji ( ͡° ʖ̯ ͡°) #inpost
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2664
@poison64 aplikacja do odbierania i nadawania paczek przecież nie może służyć tylko do odbierania i nadawania paczek to by było zbyt proste i przyjemne dla człowieka ludzkiego
  • Odpowiedz
Nie mogła by się apka otwierać odrazu na liście paczek jak w poprzedniej wersji ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@poison64: a gdzie miejsce na reklamy? Jak nie ma reklam to nie można później wprowadzić płatnej wersji premium.
obym się mylił.
  • Odpowiedz
@quizonmyface dlatego aplikacja jest nieczytelna do tego reklamy w paczkomacie a płaci nadal nie jakoś mało
dobrze że można kombinować z przesyłką olx i wysyłać rzeczy za grosze
  • Odpowiedz
@poison64: mnie najbardziej bolało, że przestali wysyłać sms z kodami odbioru i kodami qr - wszystko miałeś proste.
Teraz jak np. nie logujesz się do apki przez jakiś czas, to nie dostaniesz powiadomień o paczce, bo musisz potwierdzić nowy regulamin xd miałem tak kilka razy już. Nigdy w żadnej apce nie miałem tak, że nie przychodziły powiadomienia, 'bo regulamin'
  • Odpowiedz
  • 0
@poison64 Narazie jest ekran główny. Ale jak się przyzwyczaisz do straconego czasu oglądając go - to będziesz wdzięczny, że w tym czasie wyświetli ci się coś innego. Np reklama :)
  • Odpowiedz
@poison64: serio - zrobili to dla interaktywnych funkcji jakichś innych tej apki, niż odbieranie i nadawanie paczek - i na razie nie s---------i tych rdzennych funkcjonalności (szybkiego dostępu do nich, czytelności usługi) na tyle, że można starać się tego nie zauważać że coś w apce się zmieniło.
Ale jak zrobią to wystarczająco, to pewnie zacznie to przeszkadzać w funkcjach tej apki i zauwaze.

Bardzo dobrze ktoś określił: oskarki menadżerskie.
  • Odpowiedz
  • 22
jak w poprzedniej wersji

@poison64: brak zmian to największy wróg menadżera w każdym korpo. Do utrzymania tego co jest wystarczą sami inżynierowie.
Jak menadżer nie ma wielkich projektów i zmian do zarządzania to mogą go w-----ć z roboty ¯\(ツ)/¯

Poza tym InPost ma wyglądać jak stoiska na Poczcie Polskiej. Są płatności, docelowo zrobią sklep i będą wszystkie trzy opłaty (prowizja od płatności, wysyłka, prowizja od sprzedaży) pobierane w jednym miejscu.
  • Odpowiedz
@poison64 zamieniają prostą i wygodną aplikację w jakiś przerośnięty gówniany kombajn, InPost Pay, jakieś InCoiny, jeszcze tylko brakuje żeby InPost Fresh władowali do głównej aplikacji.

@smallboobslover no akurat w pozbyciu się SMSów to ja nie widzę nic złego, zbędny koszt, a takie masowe SMSy to nawet sporo kosztują, oni tam nie mają na takie coś nolimita za 20 zł. Poza tym cały czas przychodzą maile z kodami odbioru i kodem
  • Odpowiedz