Aktywne Wpisy
![Dalamar](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Dalamar_nosV9By6eZ,q60.jpg)
Dalamar +174
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
![theoretically](https://wykop.pl/cdn/c0834752/44b234442d1c2243e013742be49ccd4969e962e117a4a12c5dd5dbee3a9042b6,q60.jpg)
theoretically +131
nie rozumiem tej presji i spuszczania się nad tym żeby koniecznie robić coś fancy w sylwestra i spędzić wśród ludzi może u mnie to kwestia autyzmu bo nie lubię ani ludzi ani hałasu ale serio picie herbatki i układanie puzzli brzmi lepiej niż wymuszone próby socjalizacji bo serio skoro unikam ludzi cały rok to czemu w ten jeden dzień o---------c jakiś szajs #przemyslenia #niepopularnaopinia #sylwesterzwykopem
dodali za to masę zbędnego gówna rozpraszającego a rzeczy najważniejsze są coraz bardziej odsuwane
@poison64: a gdzie miejsce na reklamy? Jak nie ma reklam to nie można później wprowadzić płatnej wersji premium.
obym się mylił.
dobrze że można kombinować z przesyłką olx i wysyłać rzeczy za grosze
@poison64: Chodzi o to, żeby było inne i nowe, a nie żeby było dobre xd
Teraz jak np. nie logujesz się do apki przez jakiś czas, to nie dostaniesz powiadomień o paczce, bo musisz potwierdzić nowy regulamin xd miałem tak kilka razy już. Nigdy w żadnej apce nie miałem tak, że nie przychodziły powiadomienia, 'bo regulamin'
Ale jak zrobią to wystarczająco, to pewnie zacznie to przeszkadzać w funkcjach tej apki i zauwaze.
Bardzo dobrze ktoś określił: oskarki menadżerskie.
@poison64: brak zmian to największy wróg menadżera w każdym korpo. Do utrzymania tego co jest wystarczą sami inżynierowie.
Jak menadżer nie ma wielkich projektów i zmian do zarządzania to mogą go w-----ć z roboty ¯\(ツ)/¯
Poza tym InPost ma wyglądać jak stoiska na Poczcie Polskiej. Są płatności, docelowo zrobią sklep i będą wszystkie trzy opłaty (prowizja od płatności, wysyłka, prowizja od sprzedaży) pobierane w jednym miejscu.
@smallboobslover no akurat w pozbyciu się SMSów to ja nie widzę nic złego, zbędny koszt, a takie masowe SMSy to nawet sporo kosztują, oni tam nie mają na takie coś nolimita za 20 zł. Poza tym cały czas przychodzą maile z kodami odbioru i kodem