Wpis z mikrobloga

Eh, na ch.j ten ekran główny w apce InPost... Nie mogła by się apka otwierać odrazu na liście paczek jak w poprzedniej wersji ( ͡° ʖ̯ ͡°) #inpost
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@poison64: już zmienili i pod nowy ekranem pokazuje się lista paczek do odbioru. Jeżeli są jakieś

Anyway @Liryczne_MMA @poison64 inpost ma problem bo jego glowne źródełko czyli allegro stawia swoje paczkomaty i ustawia je jako domyślne. Ba wręcz perfidnie kłamie o czasie dostawy by wyglądały lepiej niż inpost apotem są opóźnienia po 3 dni

Inpost nie może wygrać z allegro. Dlugo terminowo to nie możliwe.
Stąd obecne ruchy
  • Odpowiedz
@poison64 a wiadomo czemu nie mogę zaktualizować? Jak odpalam apke to mam powiadomienie że jest nowa wersja, klikam i w sklepie mam tylko "otoworz" a brak opcji aktualizuj.
  • Odpowiedz
@xqwzyts ale masz już wersję z nowym UX? Możliwe 2 powody, jak masz jeszcze stary wygląd, to pewnie coś zmienili w kwestii minimalnej wersji OS lub po prostu jakieś urządzenia wypadły z listy obsługiwanych, na Androidzie możesz spróbować ręcznie instalować nowsze wersje poprzez plik APK, tylko nie wiem czy w tym przypadku jest sens, póki starsza wersja działa. A druga opcja, no to komunikat dotyczy jakiejś nowszej wersji, ale aktualizacje są
  • Odpowiedz
@poison64: Jamie Zawinski z Netszkapy powiedział w latach 90, że "każdy program rozwija się do punktu w którym będzie mógł odczytywać emaile". W 2024 przeformułowałbym to na "każda apka rozwija się do punktu w którym będzie mogła wyświetlać rolki innych użytkowników".
  • Odpowiedz
@topikPajak: Masz rację, ale póki co InPost ma nad Allegro ogromną przewagę w logistyce i dopracowaniu doręczenia. Zamawiałem do Allegromatu 3 razy - 1. było ok, 2. przesyłka opóźniona o prawie 2 dni, 3. paczkomat wydał mi paczkę kogoś innego i musiałem to odkręcać na infolinii. W InPoście na ponad setkę przesyłek nigdy nie zdarzyło mi się pomylenie paczki, a zdecydowana większość paczek przychodzi w 24h od nadania.
  • Odpowiedz
@topikPajak @TibetanPlato ja już blisko 100 przesyłek odebrałem z paczkomatów Allegro i nie widzę większych różnic, przesyłki zawsze są dostarczane na następny dzień albo nawet i tego samego dnia (no i to jest główny plus przesyłek Allegro). Opóźnień i problemów żadnych nie miałem. Ale nie ukrywam, że głównym powodem wyboru Allegro One jest albo dostawa tego samego dnia albo jakieś promocje związane z wyborem tej metody (teraz np. monety we
  • Odpowiedz