Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +163

źródło: temp_file966276558268018726
Pobierz
Tratak +47
Mirki, mam plan jak dużo zarobić. Będę mył dywany ( ͡º ͜ʖ͡º)
Już tłumaczę. Kerszer kosztuje 600 złotych. Za mycie będę brał 200 złotych, 4h roboty.
Na dzień wyciągnę
Już tłumaczę. Kerszer kosztuje 600 złotych. Za mycie będę brał 200 złotych, 4h roboty.
Na dzień wyciągnę

źródło: temp_file8829503655691889347
Pobierz
dodali za to masę zbędnego gówna rozpraszającego a rzeczy najważniejsze są coraz bardziej odsuwane
@poison64: a gdzie miejsce na reklamy? Jak nie ma reklam to nie można później wprowadzić płatnej wersji premium.
obym się mylił.
dobrze że można kombinować z przesyłką olx i wysyłać rzeczy za grosze
@poison64: Chodzi o to, żeby było inne i nowe, a nie żeby było dobre xd
Teraz jak np. nie logujesz się do apki przez jakiś czas, to nie dostaniesz powiadomień o paczce, bo musisz potwierdzić nowy regulamin xd miałem tak kilka razy już. Nigdy w żadnej apce nie miałem tak, że nie przychodziły powiadomienia, 'bo regulamin'
Ale jak zrobią to wystarczająco, to pewnie zacznie to przeszkadzać w funkcjach tej apki i zauwaze.
Bardzo dobrze ktoś określił: oskarki menadżerskie.
@poison64: brak zmian to największy wróg menadżera w każdym korpo. Do utrzymania tego co jest wystarczą sami inżynierowie.
Jak menadżer nie ma wielkich projektów i zmian do zarządzania to mogą go w-----ć z roboty ¯\(ツ)/¯
Poza tym InPost ma wyglądać jak stoiska na Poczcie Polskiej. Są płatności, docelowo zrobią sklep i będą wszystkie trzy opłaty (prowizja od płatności, wysyłka, prowizja od sprzedaży) pobierane w jednym miejscu.
@smallboobslover no akurat w pozbyciu się SMSów to ja nie widzę nic złego, zbędny koszt, a takie masowe SMSy to nawet sporo kosztują, oni tam nie mają na takie coś nolimita za 20 zł. Poza tym cały czas przychodzą maile z kodami odbioru i kodem