Aktywne Wpisy

Zopyross +196
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
PobierzInstalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Niezależnie od tego, kto co myśli o tatuażach, zrobienie sobie dalej ręki (albo obu) to jest ekstremalna modyfikacja ciała i wyglądu. A tymczasem mam wrażenie, że wśród Gen Z, ogromne tatuaże to coś tak normalnego jak kiedyś przekłute uszy. Zauważyłam to tego lata, kiedy jeździłam po różnych miejscach i widziałam bardzo dużo bardzo młodych ludzi tak "naznaczonych". Rzuca się to w oczy także wśród sportowców.
Mam wrażenie, że więcej Gen Z kobiet ma tatuaże niż prawo jazdy xD
#tatuaz #przemyslenia #tatuaze
W obozach koncentracyjnych też były dosyć popularne, wśród więźniów oczywiście.
- zesranie o tatuaże - checked
walenie konia do tego ze "ja jestem lepszy bo zyje wedlug moich upodoban, a reszta, ktora ma inne, to choroby psychiczne" xD
Głodne atencji jednostki zawsze robią coś aby wzbudzać uwagę, a to co robią zależy od czasów i kultury w jakiej żyją.
Jak tak dalej pójdzie to brak tatuaży będzie wzbudzał uwagę to trend sie odwróci.
@wrzucam_koty_i_przegrywam: racja.
Tylko że to bardzo częst robią ludzie na bardzo emocjonalnym etapie zycia 18-25 lvl, a jakoś mało kto w tym temacie doradza powściągliwość, nie działanie pod wpływem impulsu, to decyzja na całe życie.