Aktywne Wpisy

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

JerryManson +2
W gruncie rzeczy to właśnie zakopałem rzeczy

Oraz „jedyny minus, że mogła być odrobinę bardziej zaangażowana„ - czym to się objawiało?
Wydaje mi się, że już tę zarzutkę czytałem.
dla mnie to trochę podejrzane ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@De_Fault: Nie podałem wszystkich faktycznych danych, bo spodziewałem się, że jakiś przegryw zacznie wertować karty przeglądarki xd
@sbhsjshdjw22: Trochę taki vibe mało doświadczonej nastolatki, która do końca nie
@De_Fault: moja koleżanka z czasów szkolnych (całkiem ładna, ale bardziej 7/10) też w takiej branży pracuje, wkręca że ma 20 lat bo twierdzi, że na tyle wygląda (nie wygląda) a tak naprawdę jest rocznik 95