Aktywne Wpisy
IbraKa +238
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Guadalajara +58
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na

W komentarzach obecny dział marketingu Jaguara..
źródło: temp_file4231636817602376736
Pobierz@PiotrFr: Szkoda tak zasłużonej marki dla fanów samochodów. Zaś tutaj nie chodzi tylko o zmianę logo- ich nerwowe ruchy świadczą o tym, że się zwijają, niemal już nie produkują i nie sprzedają, ale robią za to idiotyczne reklamy.
Chciałbym widzieć kraj gdzie wszystkim rządzą kobiety. Po pół roku nie byłoby czego zbierać xD
@djtartini1: Mieli tyle fanów, że nikt ich samochodów nie kupował.
Aha. Jaguar nigdy w historii nie sprzedawał tyle aut co teraz
źródło: IMG_20241124_131235
Pobierzźródło: jaguar_2024
Pobierzźródło: Screenshot 2024-11-24 at 13-14-21 jaguar_logotyp.avif (obraz AVIF 1290×726 pikseli)
Pobierz@PiotrFr: Eee Dajesz dane Jaguar Land Rover- ze świetną sprzedażą Land Rovera i pomijalną Jaguara?
Nieważne czy na takie pomysły wpada/zgadza się zlewaczała baba czy jak w tym przypadku chłop. Przykłady firm porzucających politykę woke chyba powinny komuś kto jest odpowiedzialny za marketing w takiej firmie jednak dać coś do myślenia.
źródło: temp_file8845531541397010078
Pobierz@djtartini1: Ale prawie zawsze.
Jaguar przy zmianie logo chce wrócić do wcześniejszych czasów i robić tylko auta luksusowe i droższe. Koniec z tanimi jagami
źródło: IMG_20241124_133248
PobierzJaguar to nie Tesla, że większość ludzi kupuje ideologicznie.
Ja mam (i pewnie zdecydowana większość klientów) wywalone w to, co mówi CEO marki, czy wspiera LGBT czy misie polarne. Samochód mi pasuje, chcę to kupuję
@monky: jeszcze do nie dawna nie kupiłbym jaguara bo jestem biedny. Teraz nie kupię jaguara bo ma brzydkie logo ... i jestem nadal biedny :)