Wpis z mikrobloga

od tygodnia problem nr 1 w Polsce xD

@PiotrFr: Szkoda tak zasłużonej marki dla fanów samochodów. Zaś tutaj nie chodzi tylko o zmianę logo- ich nerwowe ruchy świadczą o tym, że się zwijają, niemal już nie produkują i nie sprzedają, ale robią za to idiotyczne reklamy.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Neobychno zmieniają to logo czy nie? Dla mnie ta zmiana jest subiektywnie głupim pomysłem i o tym jest ten wpis. Mam chyba prawo wyrazić swoją opinię mimo, że nie jestem/nie będę nigdy posiadaczem ich samochodu ( _)
  • Odpowiedz
@monky: mężczyźni stworzyli, a lewackie julki wszystko rozjebią xD

Chciałbym widzieć kraj gdzie wszystkim rządzą kobiety. Po pół roku nie byłoby czego zbierać xD
  • Odpowiedz
@monky: Zmieniają, ale to coś na zdjęciu to nie logo. Jeśli porównujemy logo z jaguarem, to ono nadal istnieje, jest troche zmienione. To coś na różowym tle to po proscu screen z reklamy, z nowym fontem. Reklamy, która jest zrobiona w wielu kolorach i kończy się akurat takim różowym. Logo jaguara nie jest różowe.
Neobychno - @monky: Zmieniają, ale to coś na zdjęciu to nie logo. Jeśli porównujemy l...

źródło: jaguar_2024

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@PiotrFr

Nieważne czy na takie pomysły wpada/zgadza się zlewaczała baba czy jak w tym przypadku chłop. Przykłady firm porzucających politykę woke chyba powinny komuś kto jest odpowiedzialny za marketing w takiej firmie jednak dać coś do myślenia.

monky - @PiotrFr 

Nieważne czy na takie pomysły wpada/zgadza się zlewaczała baba czy...

źródło: temp_file8845531541397010078

Pobierz
  • Odpowiedz
@monky: wszystko jest kwestią targetu marki.
Jaguar to nie Tesla, że większość ludzi kupuje ideologicznie.
Ja mam (i pewnie zdecydowana większość klientów) wywalone w to, co mówi CEO marki, czy wspiera LGBT czy misie polarne. Samochód mi pasuje, chcę to kupuję
  • Odpowiedz
@PiotrFr: A gdyby gorąco wspierał, dajmy na to, ostateczne rozwiązanie kwestii palestyńskiej poprzez czystkę, albo kwestii ukraińskiej poprzez aneksję, plus surowy zakaz pedałowania, to też byś miał tak radośnie w------e? Chce się tylko dowiedziec czegoś o toku rozumowania ludzi takich jak Ty.
  • Odpowiedz
Jaguar zmienił logo. Po lewej dotychczasowe logo Jaguara. Po prawej nowe logo Jaguara.

@monky: jeszcze do nie dawna nie kupiłbym jaguara bo jestem biedny. Teraz nie kupię jaguara bo ma brzydkie logo ... i jestem nadal biedny :)
  • Odpowiedz