Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Najbardziej przerazaja mnie historie jak czytam, ze ludzie sie rozchodza na przyklad po 15 latach bycia razem z powodu zdrady drugiej osoby. Chyba tego sie najbardziej boje bedac w relacji. Nie wazne jak bede sie staral, zawsze sie moze pojawic ktos lepszy w jej oczach. Niby dobieralem partnerke dosc selektywnie, zeby pasowala charakterem i wartosciami do mnie, ale i tak jakos to uwiera czasem w bezsenne noce.
#rozowepaski #zwiazki #przemysleniazdupy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rozumiem Cie, mam podobnie, a czytanie historii na wykopie wcale nie pomoga. W tej kwestii, pozostaje mieć nadzieję że że nas to nie spotka, bo przecież wcale nie musi spotkać.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nwm ja np brzydzilabym się kogoś zdradzić mimo tej całej pyskatej otoczki wokół mnie , w sumie to bardzo smutne zawieść czyjeś zaufanie w tak okrutny sposób , ja jestem raczej fanatykiem naprawiania starych rzeczy a nie ciaglego wymieniania na nowe chociaż ja mam strasznie naiwne i romantyczne poglądy na temat związków
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: spałem z jedną mężatką nieświadomie a z jedną miesiąc przed jej ślubem, pierwszą przyprowadził mój kumpel z którym mieszkałem ale był pijany i nic nie podziałał z nią, to spytałem czy coś jej zrobić jeść no i zjadła i poszliśmy na całość a kumpel jak się dowiedział to powiedział że szkoda że tego nie widział bo to jego marzenie xD a ta która miała się żenić to mówiła że
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @Linnior88 @panczii

w tych czasach, gdy kobieta ma mnóstwo spermiarzy zamiast się rozstać normalnie, to zdradza - to jest dno dna i czysta nienawiść do partnera.

@mirko_anonim raczej nie warto mieć takich 'oczekiwań' co do porażki związku - lepiej żyć i korzystać każdego dnia. Oczekiwańdisneyowskiego związku też -lepiej dbać o siebie jak najlepiej, żeby w razie W na starosć móc mieć opiekęjakąs.
  • Odpowiedz
@smallboobslover więc nie nie kazda kobieta zdradza , robią tak tylko te łase na komplementy , które tych komplementow nigdy nie dostały , ja miałam okres w swoim życiu że nawet "nauczyciel w szkole " się we mnie podkochiwał i w sumie mnie czasem ta walidacja od innych ludzi kiedyś aż męczyła
Chociaż nawet po przytyciu znalazł się nieraz jakiś koleś który pojechał z jakimś tekstem "ale ładna pani " jeśli
  • Odpowiedz