Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11

Kopyto96 +3
Rynek matrymonialny to nieśmieszny żart xD Jestem rok po rozstaniu i nawet nie wiem co powiedzieć. Generalnie nie mam problemu umówić się z laską, nawet atrakcyjną, ale nie w tym problem. To zaczynamy
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska

#nieruchomosci #wroclaw
źródło: RODy
Pobierz@wredny_bombelek: Deweloperze, ile masz iq?
@Hi_Lo_Hi: No zajebista korzyść jak masz widok na śmierdzieli palących śmieciami. Mam jednych z tych RODów obok i żadnych z tego zalet. Przejść przez to g---o nie mogę bo kłódka, więc mam dłuższą drogę idąc naokoło i smrodzą z nich często paląc gówna z
@wredny_bombelek: to jest trochę bardziej skomplikowane, to jest jednak transakcja wiązana.
1. po pierwsze - historycznie większość RODów powstawała "na zadupiach" i innych nieużytkach - a od czasu ich założenia miasto się rozrosło wielokrotnie, i wchłonęło te tereny. A teraz nie ma siły
Za darmo. XDDDD
@Bo-Brownik: RODu nie można kupić, można jedynie dzierżawić
@voot: @Crankees przecież nie kupuje się rodu jako ziemi tylko odkupuje od januszy 'prawo do użytkowania'. W niektórych miastach nie ma możliwości dostania działki ot tak od miasta bo nie ma już żadnych wolnych i sytuację wykorzystują wszelkiego rodzaju cebule, które same się swoją działką nie zajmują ale zamiast oddać chętnemu to wystawiają na olxie za chore pieniądze właśnie taką możliwość odstąpienia xdd Tfu na
@Hi_Lo_Hi: wątpliwa to korzyść podczas wypalania na ROD wszystkiego co się na
@Crankees: bo mi się p------y komentarze na który odpowiadacie a wykop jest upośledzony i już nie mogłem usunąć komentarza
Co ba Urban sprawl do mojego argumentu, że d-------e wielkich bloków na obecnych rodach pogorszy korki?
@Hi_Lo_Hi: 1. co mnie obchodzą niemcy 2. błąd fałszywej dychotomii (poczytaj o tym, pewnie sam nie zdajesz sobie sprawy, że popełniasz taki błąd logiczny)