Aktywne Wpisy
PxSQ +12
Hej, jakie książki wywarły na was największy wpływ? Takie, które gdzieś tam otworzyły oczy na pewne kwestie lub bardzo zapadły w pamięć i po ich przeczytaniu nie byliście już tymi samymi osobami?
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”
Nie chodzi mi o takie ulubione, do których wracacie ale takie, które wami wstrząsnęły albo wręcz czujecie się nieswojo na samą myśl, że mielibyście sięgnąć po nie ponownie.
Mi jako pierwsze nasuwają się reportaże Tochmana, w szczególności „Jakbyś kamień jadła”

PiotrFr +376
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska
źródło: 1000018934
Pobierz

#nieruchomosci #wroclaw
źródło: RODy
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Wypowiedzieć umowy, przekształcić w otwarte parki dla mieszkańców. Place zabaw. Łąki. Wpisać w księgi wieczyste zakaz betonowania.
Myślałem że to zdjęcie lotnicze
Moskwy!
@Crankees: działka rod to nie tylko ziemia.
@dr_papieros: XD
Jak powiedzieć, że nigdy nie byłeś na rod nie mówiąc wprost, że nigdy nie byłeś na rod.
Ale w sumie czego ja po człowiek, który cenówki w sklepie nie rozumiał. XD
Od kiedy to działki można kupić na własność?
@Crankees: odpowiem jeszcze raz bo widzę problem ze zrozumieniem - działka rod to nie tylko ziemia.
Idąc twoim tokiem rozumowania. Skoro działka ROD to ziemia (A) + to co nie jest ziemią (B), to spytam ponownie:
Jak kupić na własność działkę ROD (A+B), która jak już tłumaczyłeś dwa razy to nie tylko ziemia.
A od kiedy można kupić mieszkanie na własność? Bo co, kupujesz działkę, na której stoi blok?
Połącz kropki.
Nic takiego nie napisałem, ale generalnie jak widać jeszcze niewiele wiesz skoro nie rozróżniasz aktu od poświadczenia.
@Crankees: pokaż w którym komentarzu napisałem, że można
źródło: 1000046003
PobierzJa p------ę, czy ty naprawdę jesteś tak, głupi czy tylko się ze mną droczysz?
źródło: 1000046041
PobierzSpróbuję jeszcze raz, inaczej. Może jednak połączysz kropki - kupując grę na Steam też kupujesz ją na własność?