Niesprawdzona informacja jest 1 "Że miał się pojawić w Głuchołazach, ale tam nie dotarł" Czy 2 "Miał się pojawić w Głuchołazach" Ale tam nie dotarł w rzeczywistości ??
@Jurekkkkiler: mordo ja nawet nie oglądałam tego materiału, i szczerze nadal nie wiem o co chodzi z tymi przeprosinami ale widze ze neuropki sie troche pultają xD
@RobotKuchenny9000: już nie mam ochoty czytać reszty komentarzy, więc nie wiem o co się pultaja. W każdym razie ujęła mnie Twoja osobowość, więc w skrócie: kanał 0 ciśnie po Kierwie bo c*uja zrobił w sprawie powodzi, ludzie pieniędzy nie dostali i wychodzi nawet, że tam nie był.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Link fb: https://www.facebook.com/oficjalnezeroo/posts/pfbid08SBwJSSMv2jf1fVaLRdEGJNk2kiejetnAM1i1NSxkjQxZ7cEwMk353JtV4QMQKbul
źródło: obraz
Pobierzźródło: CleanShot 2024-11-22 at 11.25.03
PobierzZ ciekawości, płacą ci za pisanie takich rzeczy czy po prostu taki jesteś?
1 "Że miał się pojawić w Głuchołazach, ale tam nie dotarł"
Czy
2 "Miał się pojawić w Głuchołazach"
Ale tam nie dotarł w rzeczywistości
??