Wpis z mikrobloga

Serio? W najlepszym razie bym powiedział że 'twitter działa'.
Teraz to jest ściek.
Raj dla ruskiej propagandy plusowanej przez dziesiątki tysięcy trolli (pewnie większości botów) czego przed przejęciem muskowym nie było widać.
Raj dla onlyfansiar i innych stronek xxx (może stąd nowa nazwa) gdzie w komentarzach są ostre filmy wiszące sobie bez przeszkód.
Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.
No i oczywiście trumpowski panel wyborczy, niczym TVPiS swego czasu u nas.

Super "naprawa".

#musk
Jabby - Serio? W najlepszym razie bym powiedział że 'twitter działa'. 
Teraz to jest ...

źródło: 1000033118

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.

@Jabby: czyli zwyczajnie nie podoba Ci się świat takim jakim jest - z ludźmi głupimi, nienawistnymi, rasistami i szonami co się sprzedają za parę złotych

tylko że ci ludzie są częścią społeczeństwa - a jak na emanacje społeczeństwa online nałożysz filtr liberalno - lewicowy to potem wielkie zdziwienie, że 90% osób nie jest "woke", nie chce u siebie
  • Odpowiedz
@Jabby nik nie każe ci tam siedzieć, jak wcześniej była propaganda z drugiej strony, to było wszystko ok?

wyłącz komputer i dotknij trawy ziomek, ewentualnie załóż sobie swój własny portal
  • Odpowiedz
na tym właśnie polega w USA wolność słowa, że mówić możesz w zasadzie wszystko.

Ja wiem że lubisz mieć w ręku bat, żeby siłowo uciszyć tych, których nie lubisz, na szczęście nie każdy jest taki zdegenerowany.

@Bestia_z_Jellystone: wyjaśnij mi proszę jak to jest że w Polsce najbardziej sobie mordę wolnością słowa wycierają ci którzy są za zaostrzeniem przepisów o obrazie uczuć religijnych, a przynajmniej takie mamy w Polsce partie polityczne.
  • Odpowiedz
Ja wiem że lubisz mieć w ręku bat, żeby siłowo uciszyć tych, których nie lubisz, na szczęście nie każdy jest taki zdegenerowany.

@Bestia_z_Jellystone: zawsze bawi mnie tłumaczenie się wolnością słowa takich degeneratów. To tak jakby wolnością do przemieszczania się tłumaczyć bicie kogoś. Ale pewnie jakby cię ktoś o coś fałszywie oskarżył, stalkowal itp to bys się zesral
  • Odpowiedz
@Rga79: Masz rację, pomyliłem się. Widziałem jakieś konto Russia Today, które było zbanowe, to jak widać nie jest. Może za jakiś czas to też zbanują
  • Odpowiedz
@Jabby: bzdura, nie można każdego wyzywać. Jak nazwiesz ruska po imieniu to Twitter zareaguje tak samo jak modki na wykopie xd

Inna kwestia, że zabawne, że przyznał, że to Twitter, a nie x ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rga79: materiał trwa 29 minut, ty odpisałeś na mój komentarz 9 minut po jego dodaniu czyli zapewne obejrzałeś do określonego momentu i tylko gdy coś nie pasowało do twojego poglądu to zdyskredytowałeś całość. Pomimo tego o czym ten film mówi na początku.
  • Odpowiedz
kolejny glupek ktory wyciera sobie morde wolnoscia slowa nie majac pojecia co to w ogole znaczy.

@crahn powiesz nam w takim razie co znaczy wolność słowa?
  • Odpowiedz
@hakeryk2 nie trzeba nawet go odpalać ze typ p------i. Jakiś typ nie płakał zanim Musk przejął jak ilość botow jest mniej więcej stała.
  • Odpowiedz
nabijanie się ze zbrodni wojennych to nie jest degeneracja, tylko wolność słowa

@Davidozz: i tak się będą nabijać, i tak się będą nabijać, bo to co dla jednych jest terroryzmem, dla innych jest szlachetną walką o wolność.

Jak musisz zakazywać ludziom wyrażania opinii, żeby przetrwała cywilizacja, to strasznie słaba ta
  • Odpowiedz
Serio? W najlepszym razie bym powiedział że 'twitter działa'.

@Jabby: Jak na zwolnienie 80% ludzi to działa wyśmienicie.

Beka z ciebie typie bo wszystkie twoje zastrzeżenia dotyczną braku lewusowości
  • Odpowiedz
na tym właśnie polega w USA wolność słowa, że mówić możesz w zasadzie wszystko.

@Bestia_z_Jellystone: o patrzcie mamy wolnościowca na prawicy, ale tylko wtedy kiedy sprawa dotyczy prawusowej propagandy, bo jak była Olimpiada w Paryżu to wtedy już tak nie można i on się na taką wolność nie
bylemzielonko - >na tym właśnie polega w USA wolność słowa, że mówić możesz w zasadzi...

źródło: cc775570ccdc3912e97396fe613ea4e1eee9232833117a6fd616826dbbc2ff43

Pobierz
  • Odpowiedz