Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +2
Uprawianie seksu z dwoma kobietami brzmi wspaniale, ale jest męczące na dłuższą metę.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.
W tego rodzaju aktywności główną rolę gra nie tyle co kondycja, a kreatywność i umiejętność zarządzania zespołem.

cl_master +3
Ja nie chcę jutro do roboty nieeeeeeeeeeee

Teraz to jest ściek.
Raj dla ruskiej propagandy plusowanej przez dziesiątki tysięcy trolli (pewnie większości botów) czego przed przejęciem muskowym nie było widać.
Raj dla onlyfansiar i innych stronek xxx (może stąd nowa nazwa) gdzie w komentarzach są ostre filmy wiszące sobie bez przeszkód.
Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.
No i oczywiście trumpowski panel wyborczy, niczym TVPiS swego czasu u nas.
Super "naprawa".
#musk
źródło: 1000033118
Pobierz@bylem_zielonko: oczywiście że można, po prostu mi się to nie podoba i mam prawo to powiedzieć ¯\(ツ)/¯
@ExtraPensja: sorry, ale trudno się rozmawia z osobą która coś sobie wmówiła i próbuje dyskutować z urojonymi argumentami swojego rozmówcy
Powtarzam - moderowanie treści obraźliwych, chamskich, wulgarnych nie stoi w sprzeczności z ideą wolnością słowa. Tak rozumiana wolność słowa to tak jakby całe
I ty typie myślisz, że łuzganie na cudze wartości to "WOLNOŚĆ SŁOWA"
@Jabby: Poprawka I konstytucji USA, mówi to coś Panu, Panie komuchu? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwyzywanie kogoś czy życzenie śmierci to nie są groźby karalne ¯\(ツ)/¯
@Bestia_z_Jellystone: Co to za chochoły xD Takim wysrywem można bronic wsyzstkiego, od pobić po plucie ludziom pod nogi w autobusie
@crahn: no ale o co chodzi? jak chcę kogoś zwyzywać od pedałów to powinienem móc to zrobić a nie jakieś bany i blokady i ustawy
Tak, bo prowokacje powodują tylko to, że jak ktoś coś p--------e głupiego o jakieś rzeczy/ideologii, to ludzie się od tego odwracają xDDD
To z-----a ta konstytucja