Aktywne Wpisy
colezka +240
#fredikamionka
Figa Maczipa poszukiwana
Figa Maczipa poszukiwana
źródło: temp_file7881210147480870923
Pobierz
affairz +121
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file7881210147480870923
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Teraz to jest ściek.
Raj dla ruskiej propagandy plusowanej przez dziesiątki tysięcy trolli (pewnie większości botów) czego przed przejęciem muskowym nie było widać.
Raj dla onlyfansiar i innych stronek xxx (może stąd nowa nazwa) gdzie w komentarzach są ostre filmy wiszące sobie bez przeszkód.
Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.
No i oczywiście trumpowski panel wyborczy, niczym TVPiS swego czasu u nas.
Super "naprawa".
#musk
źródło: 1000033118
Pobierz@Jabby: na tym właśnie polega w USA wolność słowa, że mówić możesz w zasadzie wszystko.
Ja wiem że lubisz mieć w ręku bat, żeby siłowo uciszyć tych, których nie lubisz, na szczęście nie każdy jest taki zdegenerowany.
widze, ze @Bestia_z_Jellystone to kolejny glupek ktory wyciera sobie morde wolnoscia slowa nie majac pojecia co to w ogole znaczy.
Ja wiem że lubisz mieć w ręku bat, żeby siłowo uciszyć tych, których nie lubisz, na szczęście nie każdy jest taki zdegenerowany.
Dobrze, że sam elon nie jest taki zdegenerowany...
No chyba, że napiszesz coś nieprzychylnego o relacji muska z jego dziećmi to wtedy dostanie shadowbanna to czysta metafizyka xDD
@Jabby: tak i można pisać że są tylko dwie płcie.
@STM32_bujneo: napiszę to, co radziliście prawakom przez te wszystkie lata dominacji lewackich firm w social mediach.
Kup sobie Twittera, albo załóż własny portal, to będziesz ustalał swoje zasady, obecności na xie nie jest obowiązkowa
@Bestia_z_Jellystone:
Co za
@Jabby: where wady? Popłaczesz się w poduszkę, bo ktoś cię w internecie obraził? Grubo, na szczęście masz zamordystyczny wykop gdzie masz cenzurę prowadzoną przez moderację z IQ rozwielitka
@STM32_bujneo: daję przykład symetryczny, skoro taki system wam odpowiada, to sobie taki wprowadźcie, droga wolna.
Jesteś lewakiem, bo chcesz cenzury w mediach. Bez znaczenia
źródło: jebaccenzure
PobierzPrzecież Donald Trump ma zakazać onlyfans a kobiety będą żyły zgodnie z chrześcijańskimi wartościami i wróci normalność.( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000031908
Pobierz