Wpis z mikrobloga

Serio? W najlepszym razie bym powiedział że 'twitter działa'.
Teraz to jest ściek.
Raj dla ruskiej propagandy plusowanej przez dziesiątki tysięcy trolli (pewnie większości botów) czego przed przejęciem muskowym nie było widać.
Raj dla onlyfansiar i innych stronek xxx (może stąd nowa nazwa) gdzie w komentarzach są ostre filmy wiszące sobie bez przeszkód.
Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.
No i oczywiście trumpowski panel wyborczy, niczym TVPiS swego czasu u nas.

Super "naprawa".

#musk
Jabby - Serio? W najlepszym razie bym powiedział że 'twitter działa'. 
Teraz to jest ...

źródło: 1000033118

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy.

@Jabby: na tym właśnie polega w USA wolność słowa, że mówić możesz w zasadzie wszystko.
Ja wiem że lubisz mieć w ręku bat, żeby siłowo uciszyć tych, których nie lubisz, na szczęście nie każdy jest taki zdegenerowany.
  • Odpowiedz
  • 345
@Jabby: na tym właśnie polega w USA wolność słowa, że mówić możesz w zasadzie wszystko.

Ja wiem że lubisz mieć w ręku bat, żeby siłowo uciszyć tych, których nie lubisz, na szczęście nie każdy jest taki zdegenerowany.

widze, ze @Bestia_z_Jellystone to kolejny glupek ktory wyciera sobie morde wolnoscia slowa nie majac pojecia co to w ogole znaczy.
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Jellystone:

na tym właśnie polega w USA wolność słowa, że mówić możesz w zasadzie wszystko.

Dobrze, że sam elon nie jest taki zdegenerowany...
No chyba, że napiszesz coś nieprzychylnego o relacji muska z jego dziećmi to wtedy dostanie shadowbanna to czysta metafizyka xDD
  • Odpowiedz
Można zwyzywać każdego bez konsekwencji, życzyć śmierci, wypadku czy innych miłych rzeczy

@Jabby: tak i można pisać że są tylko dwie płcie.
  • Odpowiedz
No chyba, że napiszesz coś nieprzychylnego o relacji muska z jego dziećmi to wtedy dostanie shadowbanna to czysta metafizyka

@STM32_bujneo: napiszę to, co radziliście prawakom przez te wszystkie lata dominacji lewackich firm w social mediach.

Kup sobie Twittera, albo załóż własny portal, to będziesz ustalał swoje zasady, obecności na xie nie jest obowiązkowa
  • Odpowiedz
napiszę to, co radziliście prawakom przez te wszystkie lata dominacji lewackich firm w social mediach.

Kup sobie Twittera, albo załóż własny portal, to będziesz ustalał swoje zasady, obecności na xie nie jest obowiązkowa ¯\(ツ)/¯

@Bestia_z_Jellystone:
Co za
  • Odpowiedz

@Jabby: where wady? Popłaczesz się w poduszkę, bo ktoś cię w internecie obraził? Grubo, na szczęście masz zamordystyczny wykop gdzie masz cenzurę prowadzoną przez moderację z IQ rozwielitka
  • Odpowiedz
- "Całe szczęście są jeszcze ludzie, którym zależy na wolności słowa"

- Dajesz przykład, że z wolnością słowa nie ma to nic wspólnego bo elon może sobie banować kogo chce, kiedy chce i za co chce

- *Pruuuuuuuuuuuut* "Załóżcie sobie swojego twittera i ustalaj swoje zasady"

@STM32_bujneo: daję przykład symetryczny, skoro taki system wam odpowiada, to sobie taki wprowadźcie, droga wolna.
Jesteś lewakiem, bo chcesz cenzury w mediach. Bez znaczenia
  • Odpowiedz
  • 6
@crahn no wolność jest wtedy kiedy można robić co się chcę, prawda? Palić oponami, jeździć 200km/h, wyzywać, chlac bez umiaru a nie jakieś komuchy odbierają wolność
  • Odpowiedz
@Jabby na tym polega prawdziwa wolność, oraz prawdziwe informacje a nie lewacka propaganda ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Raj dla onlyfansiar i innych stronek xxx (może stąd nowa nazwa) gdzie w komentarzach są ostre filmy wiszące sobie bez przeszkód.

Przecież Donald Trump ma zakazać onlyfans a kobiety będą żyły zgodnie z chrześcijańskimi wartościami i wróci normalność.( ͡° ͜ʖ ͡°)
przegro_pisarz - @Jabby na tym polega prawdziwa wolność, oraz prawdziwe informacje a ...

źródło: 1000031908

Pobierz
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Jellystone: Wolność słowa według wykopka - największe źródło informacji dla większości ludzi to prywatny folwark miliardera, który ma możliwość wywarcia wpływu i zmiany dostępu do informacji w zależności od humoru xD
  • Odpowiedz
  • 2
@Jabby ale w sensie sugerujesz że te 80% które niby poleciało to byli moderatorzy śledzący wątki i banujący nieodpowiednie treści?
  • Odpowiedz
@ExtraPensja: Jaki sąd, jak oni by mnie znaleźli jakby to boty z chińskich serwerów pisały? No właśnie twitter jest dziś zawalony takimi treściami i nikt do sądu z tym nie idzie, chyba że Muskowi zapłacisz pieniądze tak jak to robią Saudowie to usunie nieprzychylne wiadomości. Doszliśmy do etapu gdzie portale społęcznościowe są jakotako przestrzeniami publicznymi, gdzie każdy od dzieci po starych ma dostęp. I ja oczekuje że będą te miejsca
  • Odpowiedz