Aktywne Wpisy

BananowySok +397
Nie wiem ilu z Was planuje wziac udzial w strajku w ten weekend. Osobiscie ide krok dalej, czas sie zawijac z tego k--------a.
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie

iustus +593

źródło: 9b3x5x
Pobierzprzecież to tylko zależy od jakiejś statystyki używania, nawiet nie wiem jakiej.
Czasami jakiś fajny wykop na głównej się trafi i tyle...
@gargantel: nie boli
alew jak ktos ma bordo to wiadomo ze zycie tu przegral
to sa zmarnowane godziny na tym portalu
po czyms takim nie mozna byc normalnym
tylko lekarz od glowy zostaje
@pendzoncy_jez: do bordo wystarczy jedno znalezisko co zostalo wykopane na glowna. Zaden to dowod ;)
@pendzoncy_jez: raz miałem bordo, sam nie wiem za co. Może to jakieś ostrzeżenie było? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: nawet jak spadnie z rowerka to bordo zostaje xD
@pendzoncy_jez: dla mnie to ciekawe doświadczenie socjologiczne i filtr treści raczej.
Jako normika przeraża/martwi mnie wieczna walka, poziom agresji, brak empatii, umiejętności dyskusji, ilość "przegrywów", frustracja męska. Szok.
Tego się nie spodziewałeś, co?
Ale myśl sobie co uważasz.
Whatever. Jaka różnica
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: prawda, sam tak miałem ostatnio. ale już spada ranking, więc za tydzień będzie pomarańczka hehe