Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bkwas życie to suka
Pracuje w firmie, której klient wisi kasę.
Rozmawiałem z nim w środę.
Powiedział że w czwartek zadzwoni. Nie zadzwonił. Dzwonie w piątek. Nie odbiera. Wkrótce przychodzi SMS od niego. Tata miał wylew. Jestem w szpitalu

Myślę, dam mu trochę czasu. Oddzwonił we
  • Odpowiedz
@bkwas tak jest. Czujmy, nie uciekajmy i płaczmy jeśli chcemy. Od 12 lat opiekuję się niepełnosorawną córką. Na początku udawałam silną, co to nie ja, radzę sobie. Owszem radzę, ale psychika cierpi. Co jakiś czas muszę, po prostu muszę pół nocy przepłakać. Pomaga mi to wyrzucić wszystko co złe z głowy i trochę się zresetować.
Tobie życzę dużo siły i cierpliwości. Przytulam wirtualnie.
  • Odpowiedz
@bkwas bardzo dobrze miras , że to z siebie wyrzucasz. Czy pisaniem czy graniem a nawet pracą. Najgorzej to trzymać to w sobie. To jak z rękami w kieszeni, wszystko dobrze dopóki się nie wyjebiesz i łba sobie nie rozwalisz bo nie podparłeś się przy upadku.
Napisał bym że będzie dobrze ale sam wiesz jak to się skończy dla ojca. Ważne abyś ty nie popełnił jego błędów
Trzymaj się i rób
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 2
@NieBendePrasowac w punkt! Ja też twierdzę, że masa tych ludzi to nadwrażliwcy i naprawdę wolę myśleć, że nawet te agresywne typy to skrzywdzeni ludzie którzy po prostu nigdy nie umieli inaczej, bo życie za bardzo ich skopało na wstępie.

Socjopaci to promil, prawdziwie niebezpieczne jednostki to może głośny i widoczny procent czy dwa. Reszta osób to normalsy których zmiotło życie i to jest cholernie smutne.

Dzięki za docenienie i przeczytanie Mirku.
  • Odpowiedz