Aktywne Wpisy
Ave470SC +2
Witam
Chce inwestować ok 1.5 - 2k miesięcznie na xtb.
Jaką polecacie przyjąć taktykę?
Całość w etf lub w efty? Jeśli tak to jakie?
Czy też etfy i jakieś pojedyncze spółki dywidendowe z polskiego podwórka?
Obecnie
Chce inwestować ok 1.5 - 2k miesięcznie na xtb.
Jaką polecacie przyjąć taktykę?
Całość w etf lub w efty? Jeśli tak to jakie?
Czy też etfy i jakieś pojedyncze spółki dywidendowe z polskiego podwórka?
Obecnie

Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg? Obecnie ważę 96 kg, w swoim najlepszym okresie życia miałem 85kg i czułem się znakomicie. Mam 185 cm wzrostu.
#dieta #odchudzanie #pytanie
#dieta #odchudzanie #pytanie
Czy jestem w stanie schudnąć do lutego 2026 aż 10kg?
- Nie dasz rady, to niemożliwe 13.9% (10)
- Spokojnie da się tyle schudnąć do lutego 2026 86.1% (62)

Co u was sprawia, że mężczyzna czuje się kochany w związku i relacja nie jest jednostronna?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #milosc #psychologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Amigoyamigo: A mężczyźni nie? Gdyby się dało kochać za nic, to każdy mógłby pokochać każdego, a przecież to niemożliwe.
No popatrz, a mi się zdarzyło, że gość mówił, że mnie kocha, a niedługo potem się okazało,
@Amigoyamigo: Nie, niektórzy po prostu wiążą się z nieempatycznymi babskami, które nie wiedzą, że związek polega m.in. na wspieraniu drugiej osoby, i potem myślą, że wszystkie takie są. Facetowi np. umiera rodzic i co, ma udawać, że go to nie obeszło?
@Amigoyamigo: To się zgadza z tą historią, o której pisałam - facet zamiast być ze mną, to mnie zdradził i potem był z tamtą, bo samiec chce zapłodnić jak największą liczbę samic. I to jest sprzeczne z tym, co pisałeś wcześniej - że mężczyźni są stali w uczuciach.
@Amigoyamigo: Ja to wiem, ale napisałeś, że mężczyźni są stali w uczuciach, więc gdzie ta stałość?
Natomiast kobiety kochaja faceta za to, ze im pomoze, a potem sie odkochuja bo jest nudny. Rozumiesz o czym mowie?