Aktywne Wpisy
champolski +15
Tak w 1969 roku węgierski Lehel reklamował swoje lodówki. Wówczas był to symbol domowego luksusu w socjalistycznych Węgrzech. Prestiżowy sprzęt, a nie jakaś "buda do chłodzenia" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#reklama #ciekawostki #wegry
#reklama #ciekawostki #wegry
źródło: HIZwYcbXEAAlOT_
Pobierz
annlupin +38
wszyscy śpiom to nikt nie zobaczy nom
źródło: annlupin009876
Pobierz

Co u was sprawia, że mężczyzna czuje się kochany w związku i relacja nie jest jednostronna?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #milosc #psychologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Amigoyamigo: A mężczyźni nie? Gdyby się dało kochać za nic, to każdy mógłby pokochać każdego, a przecież to niemożliwe.
No popatrz, a mi się zdarzyło, że gość mówił, że mnie kocha, a niedługo potem się okazało,
@Amigoyamigo: Nie, niektórzy po prostu wiążą się z nieempatycznymi babskami, które nie wiedzą, że związek polega m.in. na wspieraniu drugiej osoby, i potem myślą, że wszystkie takie są. Facetowi np. umiera rodzic i co, ma udawać, że go to nie obeszło?
@Amigoyamigo: To się zgadza z tą historią, o której pisałam - facet zamiast być ze mną, to mnie zdradził i potem był z tamtą, bo samiec chce zapłodnić jak największą liczbę samic. I to jest sprzeczne z tym, co pisałeś wcześniej - że mężczyźni są stali w uczuciach.
@Amigoyamigo: Ja to wiem, ale napisałeś, że mężczyźni są stali w uczuciach, więc gdzie ta stałość?
Natomiast kobiety kochaja faceta za to, ze im pomoze, a potem sie odkochuja bo jest nudny. Rozumiesz o czym mowie?