Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@PiersiowkaPelnaZiol: fakt, więcej na takie zajęcia chodzi sebixów niż normalnych, pełni to zupełnie odwrotną rolę niż rzekomo zamierzona, bo zamiast ludzi, którzy potrafią się skutecznie bronić, produkuje się jeszcze skuteczniejszych patusów. Zresztą takie zajęcia nierzadko też prowadzą patusy, które skończyły jakiś kurs, albo i nie.
@kelso123: https://kingofthestreets.com/ to takie uliczne bijatyki w podziemiu bez zasad, sporo osób po wyrokach i sebów bije się tam na gołe pięści, idą tam największe zjeby których byś na ulicy nie chciał spotkać, doszło do tego że teraz normalnie funkcjonują jako organizacja sprzedawanie biletów online itp
teraz sale treningowe są pełne oskarkow z vifonami na głowach i młodzieży chowanej pod kloszem, patologia to trenowała na przełomie wieków i teraz nie ma jej już prawie wcale, tak jak sebowni na ulicach
funkcjonowanie Fame MMA akurat w tym obszarze dużo dobrego zrobiło, bo zachęciło młodych do trenowania
Większość trenerów to nie są wuefiści z podstawówki zakładajcie rękawice i róbcie co chcecie.
Zazwyczaj to są ludzie którzy chcą nas czegoś nauczyć a nie nauczysz się w chaosie.
W każdym z klubów jak trener zobaczył że się podpalasz i okładasz słabszego przeciwnika to zaraz stopował i kazał robić ci 20
@lsrrdc: Bo w tej dziurze pająki były.