Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chociaż sporty walki zdobywają coraz to większa popularność a co za tym idzie większa agresja i patologia

@PiersiowkaPelnaZiol: fakt, więcej na takie zajęcia chodzi sebixów niż normalnych, pełni to zupełnie odwrotną rolę niż rzekomo zamierzona, bo zamiast ludzi, którzy potrafią się skutecznie bronić, produkuje się jeszcze skuteczniejszych patusów. Zresztą takie zajęcia nierzadko też prowadzą patusy, które skończyły jakiś kurs, albo i nie.

zresztą najlepiej
  • Odpowiedz
@kishibashi @kelso123 co wy jeden z drugim, za przeproszeniem, p---------e?

teraz sale treningowe są pełne oskarkow z vifonami na głowach i młodzieży chowanej pod kloszem, patologia to trenowała na przełomie wieków i teraz nie ma jej już prawie wcale, tak jak sebowni na ulicach

funkcjonowanie Fame MMA akurat w tym obszarze dużo dobrego zrobiło, bo zachęciło młodych do trenowania
  • Odpowiedz
@DestroDevil: i gdzie takie rzeczy? W dużych miastach? I co te oskarki zmotywowane przez famemma później będą robić, gdy się trochę poduczą? Opowiem Ci na przykładzie. Do mojego kolegi chodziły na zajęcia właśnie takie oskarki z kompleksami, a później upodobali sobie grupowe wjazdy na różne imprezy, np. bale maturalne, gdzie wpadali na 2-3 samochody i bili kogo popadnie. Na szczęście oskarkowatość, nadmierna wiara w swoje umiejętności i krótki staż na
  • Odpowiedz
@kishibashi: Ja akurat byłem w trzech klubach i w żadnym patusów nie było. Wszystko zależy od trenera i klubu.
Większość trenerów to nie są wuefiści z podstawówki zakładajcie rękawice i róbcie co chcecie.
Zazwyczaj to są ludzie którzy chcą nas czegoś nauczyć a nie nauczysz się w chaosie.
W każdym z klubów jak trener zobaczył że się podpalasz i okładasz słabszego przeciwnika to zaraz stopował i kazał robić ci 20
  • Odpowiedz
@trebeter: Będzie z niego bokser! Naprawde! Jestem w szoku jak młodemu PLOMBY SIADAJĄ! Każde wyprowadzenie ciosu spotyka się z twarzą. Sześć razy ruszył ręką i 6 siniaków zaserwował. To miła odmiana od tego jak sie patrzy na freak-fighty gdzie każdy tylko macha łapkami bez celu. No i przepiękny kopniak prosto w ryj zaraz po przewróceniu!
  • Odpowiedz