Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kishibashi:

Ja ze względu na uprawianie sportu mam dużo związków z zawodowym i akademickim sportem, znam chłopaków, którzy prowadzą zajęcia, wiem kto do nich uczęszcza, jeśli kogoś znam lokalnie to wiem jakie dzieciaki i z jakich rodzin u nich trenują, znam poszczególne historie z tym związane. Ty próbujesz opowiadać, że to prehistoria, a to po prostu ostatnie kilka lat.

Jeśli chodzi o jakiś poziom i kulturę to znajdzie się to
  • Odpowiedz
ten trzeci próbował kumpla ratować, a jak się fighter przerzucił na kumpla to uciekł XD co za męstwo, co za lojalność XD

@Kremufka2137: Tak właśnie to wygląda, prowodyr zawsze będzie płakał i udawał ofiarę.
  • Odpowiedz
@Dezyderiosh: a Ty mi zarzucałeś, że wrażenia nie robię, czy że ze sportem nie mam nic wspólnego?

Spodziewałem się jakiegoś "przepraszam", ale adepci gminnego klubu mieszanych sztuk walki, jak już pisałem, honorem zbyt często się nie legitymują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kishibashi: gościu jesteś instruktorem samoobrony a piszesz coś o gminnym MMA xD nie będe Cie przepraszał bo dalej utrzymuje swoje zdanie

chyba, że pochwalisz się czymś więcej no ale wątpie
  • Odpowiedz
@Dezyderiosh: nie jestem instruktorem samoobrony, tylko mam takie uprawnienia ze studiów, i moi znajomi, którzy ze mną trenowali, którzy są zawodnikami m.in. KSW, którzy prowadzą swoje zajęcia, też mają tylko takie "oficjalne" uprawnienia, poza latami doświadczenia. Ja nie mam zamiaru Ci udowadniać, że jestem jakimś zawodnikiem, bo nie o tym była mowa.

Obraziłeś się, że z mojego opisu wynika, że uczestnicy takich treningów to często cwele bez honoru i teraz
  • Odpowiedz
@kishibashi: ale do jakiego błędu, 2gi raz Ci piszę bo najwyraźniej za dużo w karierze bomb na łeb przyjąłeś i mas zwiechę, że tam żadnego błędu nie ma

I nie projektuj, że się ktoś obraził bo na razie to Ty się ciskasz, że ktoś panu poważnemu instruktorowi wytknął, że pyerdoli głupoty, pewnie na treningach się znęcasz na początkujących i twoja psycha nie udźwignęła tego, że jednak ktoś Cię nie klepie po plecach
  • Odpowiedz
@kishibashi: te kursy MMA to się znajdują w tym samym miejscu co robiłeś swoje uprawnienia na instruktora SAMOOBRONY?
Pewnie jesteś taki sfrustrowany bo straciłeś czas, pieniądze a bić się dalej nie umiesz xD
  • Odpowiedz
@Dezyderiosh:

a bić się dalej nie umiesz xD

I tyle na temat trenowania sportów/sztuk walki może wynieść z wiejskich zajęć jakiś cwel bez honoru ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak będziesz okradał jakiegoś dziadka też go zapytaj czy taki zły jest, bo się bić nie nauczył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kishibashi: już się powtarzasz z tym dziadkiem, jakaś projekcja? Pierwszy przeciwnik jaki Ci do głowy przychodzi to stary dziadek? To niezłe masz fantazje

Myślę, że nawet taki przeciętny dziadek z demencją nie jest tak naiwny żeby się nabrać na wydanie siana na kurs SAMOOBRONY

W całym swoim krótkim życiu miałem mnóstwo sytuacji, że jakiś półkarzeł zupełnie na trzeźwo zaczepiał mnie i kozaczył

Jak widać poza internetem też musisz być problemowy
  • Odpowiedz
@Dezyderiosh: nie wiem czy Ty jakiś upośledzony jesteś dzieciaku, ale na tej legitymacji masz napisane AWF - w Polsce to takie uczelnie sportowe. Nie zapłaciłem za ten "kurs" (to nie kurs, tylko specjalizacja) ani grosza, jeszcze mi dopłacali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak widać poza internetem też musisz być problemowy jak "mnóstwo" razy Cię ktoś zaczepił, przeciętnym ludziom się to nie zdarza

Pewnie nie raz Ci
  • Odpowiedz