Aktywne Wpisy

dariusz44 +1221
Mój ziomeczek z którym wychowałem się na jednej klatce 15 lat temu w wieku lat 30 zachorował na #schizofrenia. Od 5 lat jest w ośrodku opiekuńczym. Słaby jest z nim kontakt, żyje w swoim świecie . Jak jestem w okolicy to zawsze podrzucam mu zestaw z Maca i opowiadam co jest grane w świecie. Na tego Maca świecą mu się oczy, chociaż prawie nic nie mówi. Zawsze lubił fastfoody.
źródło: IMG_7963
Pobierz
PatrykPhoenix +78

Komentarz usunięty przez moderatora
Trenujcie chłopaki bo nie znacie dnia ani godziny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: images
PobierzZ drugiej strony pozytywnie wspominam te worki treningowe, nabrałem więcej doświadczenia
Juz po postawie tego rudego chłopa widać, że coś było trenowane - boks albo kickboxing. Strzelam w to drugie, bo zbliża się do przeciwnika w pozycji gotowej do obrony kopnięć.
@kishibashi: wystarczy przyjechać do irlandi gdzie bandy 14-17 letnich szczyli latają z nożami i spróbuj im uwagę zwrócić.
zresztą najlepiej unikać konfrontacji, chociaż sporty walki zdobywają coraz to większa popularność a co za tym idzie większa agresja i patologia
do takiego king of streets w niemczech się zjeżdżają ludzie jak p------i, same największe patole (nawet z