Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 83
@trebeter najlepsze jest to że tych dwóch cwaniaczków jest nagranych jak dostają w------l mimo że atakowali narzędziem i we dwóch na jednego a na koniec jeden z łotrzyków spoerdolil gdy tylko dał radę wstać XDDD
  • Odpowiedz
@trebeter: zawsze mnie trochę dziwi, że patusy są takie odważne/pozbawione instynktu samozachowawczego i startują do osób wyraźnie większych. W całym swoim krótkim życiu miałem mnóstwo sytuacji, że jakiś półkarzeł zupełnie na trzeźwo zaczepiał mnie i kozaczył, licząc chyba na to, że może bezradnie rozłożę ręce i dam się pobić, tak jak ich matka w konfrontacji z ich starym ¯\(ツ)/¯

Z drugiej strony pozytywnie wspominam te worki treningowe, nabrałem więcej doświadczenia
  • Odpowiedz
@trebeter:
Juz po postawie tego rudego chłopa widać, że coś było trenowane - boks albo kickboxing. Strzelam w to drugie, bo zbliża się do przeciwnika w pozycji gotowej do obrony kopnięć.
  • Odpowiedz
@trebeter: zawsze mnie trochę dziwi, że patusy są takie odważne/pozbawione instynktu samozachowawczego

@kishibashi: wystarczy przyjechać do irlandi gdzie bandy 14-17 letnich szczyli latają z nożami i spróbuj im uwagę zwrócić.

zresztą najlepiej unikać konfrontacji, chociaż sporty walki zdobywają coraz to większa popularność a co za tym idzie większa agresja i patologia

do takiego king of streets w niemczech się zjeżdżają ludzie jak p------i, same największe patole (nawet z
PiersiowkaPelnaZiol - >@trebeter: zawsze mnie trochę dziwi, że patusy są takie odważn...
  • Odpowiedz