Wpis z mikrobloga

Walka przebiegła w 100% tak jak przewidziałem. Miesięczne zarobki na wygraną Paula, połowa miesięcznych zarobków na wygraną przez decyzję (tutaj się minimalnie cykałem ale jednak miałem przekonanie graniczące z pewnością, że poszła dżentelmeńska umowa - nie szalej dziadku to pozwolę ci dotrwać z "godnością" do ostatniego gongu. Coś jak w scenie z Antonio Tarverem z filmu Rocky Balboa z 2006 roku).

Fakt będę narcyzem i chwalipiętą - ale jednak zdecydowana większość rzeczy, które przewiduję się sprawdza ;)
#boks
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
kursy jakie były na Paula ?

@D00D00: Stawiałem po 1,49 - mimo wszystko było to w moim przekonaniu izi monej. Na punkty kurs 2,39 - sporo wyższy ale ryzyko też odpowiednio większe, dlatego na tę opcję postawiłem mniej (chociaż nawet tutaj byłem w zasadzie absolutnie pewny przebiegu, ale dawałem tę minimalną szansę na odstępstwo, że coś się tam może dziać za kulisami).

Boksem interesuję się wielu lat (aczkolwiek też w ostatnich
  • Odpowiedz
  • 0
trzy razy wygrasz takie pewniaczki raz przejebiesz i będziesz na zero ¯(ツ)

@washington: Generalnie nigdy bym nie obstawił i nigdy nie obstawiam piłki nożnej - to jest dla mnie sport totalnie nieprzewidywalny, wszystko może się zdarzyć (nawet z tyłka czerwona kartka czy karny - chociaż ok od razu siebie zdisuję i zadam sobie ten cios argumentem, że w boksie sędzia przecież też jest w ringu i też może
  • Odpowiedz