Aktywne Wpisy

Maudee +100
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Drogomir +35
Ej, a nie jest czasem tak, że szerszy rozstaw oczu daje przewagę w ocenie odległości? Verstappen ma przewagę genetyczną.
#f1
#f1
źródło: 1000032545
Pobierz

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Fakt będę narcyzem i chwalipiętą - ale jednak zdecydowana większość rzeczy, które przewiduję się sprawdza ;)
#boks
Bo tak po wszystkim pisać takie wnioski to wiesz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@D00D00: Stawiałem po 1,49 - mimo wszystko było to w moim przekonaniu izi monej. Na punkty kurs 2,39 - sporo wyższy ale ryzyko też odpowiednio większe, dlatego na tę opcję postawiłem mniej (chociaż nawet tutaj byłem w zasadzie absolutnie pewny przebiegu, ale dawałem tę minimalną szansę na odstępstwo, że coś się tam może dziać za kulisami).
Boksem interesuję się wielu lat (aczkolwiek też w ostatnich
@washington: Generalnie nigdy bym nie obstawił i nigdy nie obstawiam piłki nożnej - to jest dla mnie sport totalnie nieprzewidywalny, wszystko może się zdarzyć (nawet z tyłka czerwona kartka czy karny - chociaż ok od razu siebie zdisuję i zadam sobie ten cios argumentem, że w boksie sędzia przecież też jest w ringu i też może