Wpis z mikrobloga

@CommanderKeen: Tak to już niestety jest wpis wyląduje w gorących i szambo w-----e. S-------e bez moralności mówią nam, żebyśmy się z------i. Mój faworyt dzisiaj p--------y, że nieistniejący byt może odczuwać jakąś potrzebę, że g---o go obchodzi, że mi w życiu nie wyszło (nic takiego nie napisałam XD), a on sobie nie wyobraża życia bez jego wspaniałych synów, no szczyt altruizmu.
666-666 - @CommanderKeen: Tak to już niestety jest wpis wyląduje w gorących i szambo ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@666-666 typowe patrzenie na swoją dupę, ma dwóch najwspanialszych synów, a synów już nikt o zdanie nie spyta, bo nataliści patrzą tylko na siebie i swoje ego muszą jakoś podbudować ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@CommanderKeen: nie jestem wojujący antynatalistą - jeśli ktoś mnie zapyta o poglądy w tej materii, chętnie odpowiem oraz uargumentuje - więc nie przekonuję nikogo do tego co ja uznaję za część mojego światopoglądu. Nie mniej, jedynym argumentem jaki natalista może wytoczyć jest zachęcenie do samobójstwa jest k---a słabe.
Rozumiem - jesteśmy tylko zwierzętami i nasz biologiczny soft nami steruje. Osobiście uważam, że najszczęśliwsze życie wiodą nasi bracia mniejsi np. koty,
TheForbiddenLast - @CommanderKeen: nie jestem wojujący antynatalistą - jeśli ktoś mni...

źródło: comment_1605886558PmQCGnidIhfgXk4AyOf64a

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zamanosuke: Aha czyli ktoś musi cierpieć żeby zmniejszać cierpienie innych... a czemu musimy zmniejszać cierpienie innych? Bo ktoś ich stworzył... a czemu? Po to żeby zmniejszać cierpienie innych.
Nie lepiej zapobiegać niż leczyć i przerwać ten cykl?
  • Odpowiedz