Aktywne Wpisy

W każdym bloku po kilkadziesiąt psów. Srają, sikają, trawniki pod blokami są żółte lub wypalone. Większość ludzi nie sprząta dwójki, bo co im zrobisz. Policja nie przyjmie zgłoszenia, musiałbyś iść, zrobić zawiadomienie o wykroczeniu, mieć dowody, a później stawiać się na komendzie kilka razy i pewnie kilka razy w sądzie.
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa
-notoryczny brak smyczy lub kagańca
-prowadzenie psa na luźnej smyczy, tak, że gdy mijasz potrafi Ci obwąchać różne miejsca, ile razy mało gościa

źródło: image
PobierzCzy psy w miastach powinny mieć podatek jak sładka ZUS?
- Jeszcze jak 72.0% (183)
- Nie 28.0% (71)

sildenafil +77
Grzegorz: Razem ze swoją dziewczyną otwieram pracownię krawiecką
Wszyscy geje w Polsce:
#memy #thetraitors
Wszyscy geje w Polsce:
#memy #thetraitors

źródło: 29e842501405c7fd344ade5bebb59354
Pobierz
Przymierzam się do swojego pierwszego tripa. Mam dylemat o setting. Nie wiem czy poczekać do ciepłej wiosny i zrobić to gdzieś w naturze, miałam w tym roku to zrobić ale wiosna i lato jakoś mi szybko zleciały, a trochę też się bałam i bardziej eksperymentowałam z mdma i w końcu temat jakoś umarł.
No i właśnie zastanawiam się czy czekać kolejne pół roku czy jest sens zrobić to w domu w dobrej atmosferze, z niebieskim jako opiekunem (który przy mdma jest dla mnie cudowny) z jakąś dobrą muzyką, z kocykiem, coś nie wiem włączyć ładnego na tv? xD a może sobie jakieś płótno z farbami przygotować (lubię rysować i malować)? xd serio nie wiem, chcę mieć fajne doświadczenie, help.
A no i co lepszego na pierwszy raz, grzybków nie mam, mam lsd i ketaminę :) No i raczej bym wolała na początek zacząć od jakiejś bezpiecznej dawki. Każda uwaga mile widziana :)
Mi mocno wchodzila muza typu pink floyd i the beatles choc na codzien takiej nie slucham.
Malowanie tez moze byc ciekawe. Grunt to nieprzesadzic z dawka i z niczym nie mieszac.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
A kawałek dua lipy z eltonem johnem, ten animowany taki, to chyba z 40 razy u nas leciał xD
@Loonathicc: a co to k---a 1.8T że podtlenek azotu?
źródło: comment_lX4VH1hFGdKgDqO4Jp5s5NmiZSSuVDSI
Pobierzźródło: temp_file4063695644755284721
Pobierz