✨️ Obserwuj #mirkoanonim Jestem świeżo po rozstaniu, zakończyła długoletni związek, szybko poszła dalej, no cóż. To była moja pierwsza poważna relacja, więc oczywiście było błaganie, obiecywanie, że się zmienię etc. Nie żałuję tego zbytnio, musiałem to przeżyć, żeby zrozumieć, że to idiotyczne. A to jak związek ostatecznie się zakończył jeszcze bardziej złamało mi serce, ale też otworzyło mi oczy. Nie przedłużając, cóż mam teraz czas na siebie, chcę się rozwijać, wracam na siłownię, ale chcę też skupić się na swoim zdrowiu psychicznym i myślę o pójściu na tą mistyczną terapię xD Nie jestem jakimś tragicznym przypadkiem, nie mam fobii, które uniemożliwiają mi normalne funkcjonowanie, ale mam toksyczne schematy zachowań, których chciałbym się pozbyć. Jednym z nich jest szukanie poczucia własnej wartości w drugiej osobie. I tutaj pytanie do Was, poleca ktoś jakiegoś psychoterapeutę online? Budżet tak do 200pln za wizytę, no chyba że jakiegoś cudotwórcę polecicie xD #psychoterapia #psychologia
nowoczesny-aktywista-49: to niezły herbatnik z ciebie jak z żadną inną nie kręciłeś na boku albo nie miałeś przyjaciółki która teraz mogłaby być twoją laską
Jednym z nich jest szukanie poczucia własnej wartości w drugiej osobie.
@mirko_anonim: ale czy to tak naprawdę autentycznie jest "toksyczne"? jaki odsetek społeczeństwa ma naprawdę tak silną psychikę i poczucie własnej wartości, że jest faktycznie w pełni "wewnętrznosterowalny"?
bo mam wrażenie, że często o czymś takim właśnie mówią #logikarozowychpaskow tj. "pokochaj siebie, żeby ktoś mógł pokochać ciebie" - jedyny problem z tym jest taki, że one zawsze są w związku
Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to najbardziej estetyczna sylwetka i wątpię, aby "byle który k--s" miał z 12% bodyfat. No ale to polska szkoła fitnesu: nie ważne, że gruby jak świniak, ważne żeby była siła xD #silownia
Jestem świeżo po rozstaniu, zakończyła długoletni związek, szybko poszła dalej, no cóż. To była moja pierwsza poważna relacja, więc oczywiście było błaganie, obiecywanie, że się zmienię etc. Nie żałuję tego zbytnio, musiałem to przeżyć, żeby zrozumieć, że to idiotyczne. A to jak związek ostatecznie się zakończył jeszcze bardziej złamało mi serce, ale też otworzyło mi oczy. Nie przedłużając, cóż mam teraz czas na siebie, chcę się rozwijać, wracam na siłownię, ale chcę też skupić się na swoim zdrowiu psychicznym i myślę o pójściu na tą mistyczną terapię xD Nie jestem jakimś tragicznym przypadkiem, nie mam fobii, które uniemożliwiają mi normalne funkcjonowanie, ale mam toksyczne schematy zachowań, których chciałbym się pozbyć. Jednym z nich jest szukanie poczucia własnej wartości w drugiej osobie. I tutaj pytanie do Was, poleca ktoś jakiegoś psychoterapeutę online? Budżet tak do 200pln za wizytę, no chyba że jakiegoś cudotwórcę polecicie xD #psychoterapia #psychologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: ale czy to tak naprawdę autentycznie jest "toksyczne"? jaki odsetek społeczeństwa ma naprawdę tak silną psychikę i poczucie własnej wartości, że jest faktycznie w pełni "wewnętrznosterowalny"?
bo mam wrażenie, że często o czymś takim właśnie mówią #logikarozowychpaskow tj. "pokochaj siebie, żeby ktoś mógł pokochać ciebie" - jedyny problem z tym jest taki, że one zawsze są w związku