Wpis z mikrobloga

@kogut_20

to już można na wykopie żartować z ukrów? Jeszcze rok temu UPAińscy agenci dostawali sraki o każdy mem na ten temat

ironia, że nawet jak nikt nic nie napisał, to ty i tak się zesrałeś na zapas xd
  • Odpowiedz
@krol_europy: @kogut_20 Dosłownie kilka dni przed zakończeniem pandemii szły tu memy o 50 w żopu, dzień po zakończeniu wirusa świrusa i dodatków dla lekarzy, napisanie nieprzychylnie o UPA i banderze było 1000 komentarzy, że jesteś onucą.
  • Odpowiedz
@witajswiecie a gdzie tu widzisz zesranie? Pytam was, płatnych trolli, bo może już się zmienił zakres waszych obowiązków i o czym innym macie pisać. Ja się nie znam, dlatego dopytuję
  • Odpowiedz
@kogut_20

a gdzie tu widzisz zesranie? Pytam was, płatnych trolli, bo może już się zmienił zakres waszych obowiązków i o czym innym macie pisać. Ja się nie znam, dlatego dopytuję

ukrów

UPAińscy agenci

wiadomo, zwykły wpis, żaden ksenofobiczny wysryw
  • Odpowiedz
  • 7
oj dzieciaczku, gdybyś tylko znał choć trochę rosyjski i rozumiał co 3 słowo mówione o nas przez "braci ze wschodu" to byś miał inne zdanie nt tej nacji

@kogut_20 Znam i trochę rosyjski i trochę ukraiński. I nawet na Ukrainie byłem wiele razy. Mieszkam w Warszawie, więc znam też wielu Ukraińców w Polsce. Przyznam, że nie rozumiem skąd ta niechęć, bo Ukraińcy byli dla mnie mili i co więcej od czasów
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice oni się z nas nie śmieją, oni nami podświadomie, ale także i świadomie, gardzą. Posłuchaj sobie kiedyś z boku w sklepie czy knajpie albo przed klubem ich rozmów między sobą o Polakach
  • Odpowiedz
  • 3
@kogut_20 ale słyszę co mówią między sobą, bo na Ukrainie nie mam napisane na czole Polak, więc ludzie co do zasady nie wiedzą kim jestem. W Polsce tak samo zresztą. Poza tym sporo siedzę w cyrlicowym internecie (runecie i ukrnecie), bo lepiej po ukraińsku i rosyjsku czytam niż piszę.

Jestem ciekawy na ile Ty umiesz te jezyki, że takie rzeczy piszesz xd
  • Odpowiedz
oni się z nas nie śmieją, oni nami podświadomie, ale także i świadomie, gardzą. Posłuchaj sobie kiedyś z boku w sklepie czy knajpie albo przed klubem ich rozmów między sobą o Polakach

@kogut_20: mocno o Polakach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kogut_20: mem śmieszny ale jak widzę "UPAinscy agenci" to od razu przypominają mi się nauki pana naszego ktory mówił:

"Zjebow poznacie bracia, bowiem znaczeni przez słowa jak "UPAina", "szczypawki" lub "plandemia" będą, tako rzecze ja."

A pan nasz mądry był.
  • Odpowiedz