Aktywne Wpisy

mickpl +787
Ale mi wstyd za was, ciule z TVN-u, że szczujecie na Glapę, że nie obniża stóp, serio XD
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
Stopy są delikatnie powyżej inflacji, wszyscy członkowie RPP (również ci wybrani przez obecną koalicję) głosują jednomyślnie. Każdy ekonomista w tym kraju potwierdza, że jest dobrze i lepiej nie majstrować, bo będzie kolejna runda inflacji.
Zresztą dobrze o tym wiecie, szkoda strzępić ryja.
#nieruchomosci #gielda #media #tvn
źródło: tvn
Pobierz
arcxa +69
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file7339380234978746069
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
ironia, że nawet jak nikt nic nie napisał, to ty i tak się zesrałeś na zapas xd
Komentarz usunięty przez moderatora
wiadomo, zwykły wpis, żaden ksenofobiczny wysryw
@kogut_20: można o ile akceptujesz że oni podobnie będą się śmiali z nas
@kogut_20 Znam i trochę rosyjski i trochę ukraiński. I nawet na Ukrainie byłem wiele razy. Mieszkam w Warszawie, więc znam też wielu Ukraińców w Polsce. Przyznam, że nie rozumiem skąd ta niechęć, bo Ukraińcy byli dla mnie mili i co więcej od czasów
Jestem ciekawy na ile Ty umiesz te jezyki, że takie rzeczy piszesz xd
@kogut_20: mocno o Polakach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Zjebow poznacie bracia, bowiem znaczeni przez słowa jak "UPAina", "szczypawki" lub "plandemia" będą, tako rzecze ja."
A pan nasz mądry był.