nad__czlowiek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
kuroszczur
@nad__czlowiek: W IT to nie kryzys, ale urealnianie płac i liczby stanowisk
12
pionas1337
@JamesJoyce: ziomek Ty tak na dobrą sprawę to robisz rzeczy naukowe, pewnie niewiele ma to wspólnego z "programowaniem" o którym my tu gadamy xD
3
ByczekRozplodowy
@nad__czlowiek: Trzeba było się uczyć posiadania szczęki i skończyć studia na uczelni Oskarskiego, a nie jakąś polibudę. On myślał, że jakieś chmury to coś atrakcyjnego, jak to już jest od 2006. On nie wie, że z szukaniem pracy to jak z randkowaniem? Albo czujesz vibe i widzisz ekstrawertyka albo masz śmierdzącego introwertyka, który nie pójdzie na imprezę firmową, bo jest introwertykiem.
1
Milo900
Milo900
@nad__czlowiek @kuroszczur

Lata 2020-2022 były zwiazane z ogromnym zapotrzebowaniem ze wzgledu na covid. Teraz to juz nie wroci.

Praca programisty = normalna zwykla praca
0
Wykopek_wykopek
7 lat pewnie siedział w jednym kołchozie, a chmure to robił jedynie ze swojego vape'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
JamesJoyce
@nad__czlowiek: A mi pomogły i dalej pomagają. Nawet mając niższy lvl klienci chcą mnie bo mam phd.
0
Deska_o0
Deska_o0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
lormont
@nad__czlowiek: Kryzys większy niż w 2008.
0
JamesJoyce
@pionas1337: Piszę w pythonie. Nie no, zgadzam się. Ale co do studiów już nie. U mnie jak robią przesiew i mają kilku podobnych to patrzą na uczelnie. Nawet na stanowiska devove.
0