Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy dziewczyny często są takie lakoniczne w wiadomościach? Poprzednia dziewczyna (pierwsza i ostatnia) sama do mnie pisała i wyrywała i jestem do tego przyzwyczajony, teraz na jednej imprezie poznałem jedną dziewczynę z którą nawet się całowałem, na razie pisałem do niej kilka razy, ale ona sama tylko odpisywała, sama nie napisała, nw czy to już oznacza, że nie jest zainteresowana, planuje ją zaprosić na imprezę, jak się nie zgodzi to niestety oleje #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Widocznie nie jesteś dla niej oczekiwanym chadem. Choć są też takie które potrzebują czasu aby się otworzyć. Ja bym zakładał że nie jest zainteresowana
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli nie jest Tobą zainteresowana, to będzie odpisywać jak czatbot. Zaufaj mi: jeśli podobasz się kobiecie, to przepłynie Wisłę wzdłuż na dystansie 10 km, a następnie p--------e życiówkę w biegu na 5 km, byle się z Tobą spotkać.
  • Odpowiedz
Moja też mi nie odpisywała jakoś wylewnie, ale spotkać się zawsze chciała. Jak się spotkacie to lepiej na żywo wyczuć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak, tak xD film, na pewno film. Tak to sobie tłumacz. To, że dla Ciebie żadna dziołcha nie wyszła z rodzinnego obiadu, podając jakąś głupią wymówkę, byle się z Tobą spotkać, nie oznacza, że takie rzeczy to bajki.
  • Odpowiedz