@clarity-incel: ciężki mi porady udzielić. Może opisz jak wyglądasz, wzrost, waga. Nie ukrywajmy że my kobiety najpierw patrzymy na wygląd a w następnej kolejności charakter. Pierwsze wrażenie jest ważne
@Rozowycukiereczek: przynajmniej jedna nie oszukuje i mówi wprost że najpierw patrzycie na wygląd i wzrost xD 178cm mam, nie chce tu się opisywać, bo różni tu ludzie są
@clarity-incel: tak, patrzymy na wygląd. Jeżeli jakaś mówi że nie to kłamie. Jeśli chodzi o wzrost to w moim przypadku ważne było aby facet nie był niższy ode mnie, sama mam 170 cm. Nie wiem co inne mają z tym 180 cm, czy z miarka chodza na randkę, czy jak
@Rozowycukiereczek: a jakie rady od kobiety by przyciągnąć uwagę? Pytam jako przegryw ehh, nie pale, nie pije, nie biorę, ale niestety jestem aspołeczny xD
@look997: nie, po ich rozwodzie się wyprowadziłem i każdy poszedł w swoją stronę, żadne z nich nikogo nie ma, po prostu nie utrzymujemy kontaktu, jakoś nigdy tego nie potrafili
Najpewniej o pozbywaniu się samotności mają do powiedzenia osoby które nigdy w niej nie były.
@Eteres: Ja byłam i prawda jest taka, że czasem faktycznie trzeba pokombinować i zacząć coś robić, bo jeśli nie jest się dynamicznym normikiem, to znajomi sami się nie pojawią. Jeśli ktoś nie ma gdzie poznawać ludzi, to zawsze polecam wykop.pl i szukanie osób, które mają podobne zainteresowania.
musisz być straszną desperatką żadna atrakcyjna kobieta nie
@choochoomotherfucker oczywiście że źle bo jest to robienie złudnej nadziei niskim mężczyznom. Nie oszukujemy się facet poniżej 175 cm jest dla kobiet całkowicie aseksualny i może być tylko opcja rezerwową i nigdy nienstworzy szczęśliwego związku.
@clarity-incel: Najpewniej o pozbywaniu się samotności mają do powiedzenia osoby które nigdy w niej nie były.
@Eteres: Ja byłam i prawda jest taka, że czasem faktycznie trzeba pokombinować i zacząć coś robić, bo jeśli nie jest się dynamicznym normikiem, to znajomi sami się nie pojawią. Jeśli ktoś nie ma gdzie poznawać ludzi, to zawsze polecam wykop.pl i szukanie osób, które mają podobne zainteresowania.
@Kghjw: Chyba dla Ciebie.