@kasiknocheinmal: Czytaj dokładnie. Zaprosili WSZYSTKICH młodych. Nie wierzę, że ze wszystkimi mają dobry kontakt (nawet z moim bratem!) tylko nie ze mną. Naprawdę nie domyślasz, że tu chodzi o coś konkretnego? Co do lekarza - tak stwierdził ad hoc, beż zadnych konkretnych badań. Nad skargą bardzo poważnie myślałem.
@kamil150794: no to nie myśl, tylko ją napisz. Tylko jakoś nie wierzę, że napisał tak w papierach bez badań. Widocznie z jakiegoś powodu cię nie lubili - nie wziąłeś pod uwagę tego, że tym szukaniem winnych we wszystkich możesz wprowadzać ciężką atmosferę? Jeśli rozmowa wygląda tak jak te komentarze to niedziwne, w powierzchownych znajomościach ludzie nie zwierzają się na dzień dobry ze swoich problemów, dopiero jak te znajomości się rozwiną.
@kasiknocheinmal: Ale ty rozumiesz, że jest różnica między nielubieniem przez jedną lub kilka osób, a traktowaniem od małego jak genetyczny odpad? Powiem ci, za co mnie nie lubią: za zdeformowaną twarz. I myślę, że w środku dobrze wiesz, ze to o to najpewniej chodzi, ale nie przyznasz mi racji, bo jest to ci nie na rękę. I co mam teraz zrobić? Nic sobie nie mogę przeszczepić (w przeciwieństwie do ludzi,
@kamil150794: nie fikołka, tylko jestem ciekawa jak chcesz inaczej poznawać ludzi. Najciekawsze znajomości nawiązałam nie wiedząc jak kto wygląda na początku. To jak z tymi zainteresowaniami? Jakie masz hobby, co lubisz robić, w czym jesteś dobry?
@choochoomotherfucker: Tak samo, jak lanie wody przez twoją osobę. To też nie jest normalne. Nie to jak merytoryczne odniesienie się do tematu. Czyli nic nie zrozumiałaś, jak wspomniał kolega wyżej. Musisz w końcu zrozumieć, że jeśli chłop odrzucił twe zaloty, to znaczy, że nie byłaś na jego poziomie. Miał możliwość lepszego wyboru. To samo, gdy cię zdradził - tutaj też znaczy to nic innego, jak miał taką możliwość. I zapewne
@Kghjw: żeby podważyć twój wpis musiałabym się z tobą umówić, ale nie mam na to ochoty najmniejszej. Nie przez twoj wzrost, a przez to że jesteś zwyczajnym chamem, bo nazwałeś mnie brzydką desperatką, tylko dlatego że byłam w związku z facetami niższymi od siebie. Do brzydkich desperatek naleza też Nicole Kidman, Katie Holmes, Penelope Cruz, bo umawiały się z niskimi facetami. Ja stawiam tezę, że nie masz kobiety, bo jesteś
@Rozowycukiereczek: ale to wy mnie stworzyłyście. To wy traktujecie mnie jak człowieka gorszej kategorii. Jak mam wyrażać się z szacunkiem o osobach które kryminalistów i ćpunów stawiają wyżej ode mnie w hierarchii społecznej tylko dlatego że zabrakło mi kilkunastu cm tkanki kostnej. Przez ostatnia dekadę za ponad 90% przykrych sytuacji jakich w życiu doświadczyłem odpowiadają właśnie kobiety gdzie ja sam z siebie żadnej krzywdy nikomu w życiu nie zrobiłem. Trakowałyście
Widocznie z jakiegoś powodu cię nie lubili - nie wziąłeś pod uwagę tego, że tym szukaniem winnych we wszystkich możesz wprowadzać ciężką atmosferę? Jeśli rozmowa wygląda tak jak te komentarze to niedziwne, w powierzchownych znajomościach ludzie nie zwierzają się na dzień dobry ze swoich problemów, dopiero jak te znajomości się rozwiną.
@kamil150794: Może na podstawie wpisów na wykopie, bo to, co tutaj wypisujesz i jak mnie prześladujesz od kilku lat, na pewno nie jest normalne.