Aktywne Wpisy

Mokotowski +14
źródło: temp_file1785791522995993488
Pobierz
Myslovitz +128
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
źródło: temp_file5446497774422504418
Pobierz

-Sylwester samemu
-Urodziny nikt nie pamięta
-Rodzice po rozwodzie, brak kontaktu
-Znajomi brak
-Nigdy nie miał dziewczyny
"Po prostu ci się nie chce nic z tym zrobić!" Ehhhh
#przegryw #blackpill
źródło: Wojak
Pobierz@choochoomotherfucker: Doświadczenie kobiet i mężczyzn nie ma w większości najmniejszego porównania.
Kobieta w grupie zwykle ma wartość sama w sobie i jest "chciana". Mężczyzna wręcz przeciwnie - niechęć do mężczyzn nie "nadających się" jest domyślny.
@Kghjw: nie, żeby coś, ale tak twierdzą chyba tylko ci, którzy znaleźli sobie usprawiedliwienie dla kiepskiego charakteru, żeby nie szukać winy w czymś, co jest zależne od nich, tylko w czymś, na co nie mają wpływu.
Zdradzę Ci tajemnicę: pewny siebie, inteligentny facet z fajnym charakterem i
@choochoomotherfucker: Zupełnie nie o to chodzi.
Nie mówię, że o kobiety zawsze się wręcz biją, żeby były w towarzystwie, że żadna kobieta nie ma trudności w znalezieniu towarzystwa i w ogóle to wśród kobiet nie ma problemu.
@kasiknocheinmal @choochoomotherfucker no ja mam inne doświadczenia większość moich znajomych mających 185-190 cm i więcej naprawdę nie musiała robić nic żeby wzbudzać zainteresowanie u kobiet. Znałem naprawdę sporo wysokich typów którrzy nie reprezentowali sobą za dużo a zaliczali dziewczyny jedną po drugiej a dziwnym trafem nie spotkałem nigdy w zyciu niskiego faceta ktory miał by duże powodzenie. Żeby nie było ja
@Kghjw: czy rzeczowym kontrargumentem jest to, że mój niebieski ma mniej niż 170 cm, jest przy tym najbardziej męskim facetem, jakiego mam w otoczeniu, a wcześniejszym zainteresowanym powyżej 175 cm podziękowałam za współpracę? I tak, miał dziewczyn do wyboru więcej niż moi przeciętni znajomi, którzy są wyżsi.
Za bardzo przejmujesz się wyglądem, jesteś niepewny siebie i próbujesz sobie to poprawić
@Eteres: Ludzie Cię nie znają i nagle ot tak zaczynają Cię wyzywać albo bić? Trudno mi w to uwierzyć, z czymś takim to się można spotkać chyba u nastolatków albo w patusiarskich środowiskach, żaden normalny dorosły tak się nie zachowuje.
@choochoomotherfucker: No tak. Wspominałem jak wyglądam?
Zresztą powszechna jest także mikroagresja i to zdarza się niemal za każdym razem.
@choochoomotherfucker: nie przegadasz, będą się nawzajem pławić w kompleksach i poklepywać po plecach
Co do niezapraszania przez kolegów: wiesz, że na wesela zaprasza się osoby, które się lubi? Jak się kogoś nie lubi, to się nie zaprasza. Co to ma do rzeczy w tej dyskusji?