Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam takie pytanie - co o tym uważacie? Byłem niedawno na wyjeździe koleżeńskim z kilkoma kumplami, były tam też osoby mi wcześniej nieznane. Zauważyłem, że jeden gość bardzo zagadywał różne dziewczyny, próbował się umówić, zagadywał dziewczyny w klubie, dowiadywał się o lokalne divy. Całował się nawet z jakąś młodą Białorusinką w klubie. Nie wiem, czy do czegoś większego ostatecznie doszło, ale były sytuacje, że nie było go kilka godzin z nami wieczorami, gdy w zasadzie nikt inny się nie odłączał od grupy. Wiem, że ma żonę, dzieci i wspólny kredyt na mieszkanie. Myślę, że powinna o tym wiedzieć, bo jego zachowanie było nieuczciwe. Chyba lepiej wcześniej niż później, tym bardziej że mają małe dzieci.

Mam zamiar założyć fakekonto na portalu społecznościowym albo fikcyjnego maila i jej wysłać, bo chyba znam jej adres mailowy. Gdyby wątpiła to mam nawet przypadkowe nagrania gdy rozmawia o tym. Mogę po prostu je wyciąć, żeby nie było wiadomo, kto nagrywał i podesłać, gdyby nie wierzyła.

#niebieskiepaski #rozowepaski #logianiebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @zdolny-przeciwnik-10 , no chyba byś nie chciał, żeby wszyscy wiedzieli i Ci nie powiedzieli? Dla tej kobiety może być ważne co robi jej partner. Może ją czymś zarazić, zrobić jakieś dzieci na lewo, łożyć na nie, utrzymywac kochankę. Wszystko się będzie na niej odbijać.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @szalonyprogrammer1188 , no taki mam zamiar. Nawet mam zamiar wygenerować wiadomość przez Chat GPT żeby nie można było nawet po stylu poznać.

@subtelny-znawca-10: ale co do tego mają "kobiety" ogółem. No najwyraźniej zdradzają tak samo jak faceci. To coś zmienia? Ja nie zdradzam więc i pewnie też są takie kobiety. No i jeśli ona zdradza to i tak ma prawo wiedzieć. Będą szczęśliwie zdradzać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @planowy-fanatyk-20
@2-aminopirydyna

Nie rozumiem o co Wam chodzi. Jak widziałem podobne historie na wykopie to wszyscy gorąco popierali, żeby powiedzieć partnerowi kobiety, że ta go zdradza. Nie raz widziałem takie wpisy ze strony osób, które się dowiedziały przypadkiem, albo które same nieświadomie z taką kobietą współżyły i które zdecydowały się powiadomić partnera, który często był nawet mężem czy ojcem. Odzew był w 100% pozytywny, wszyscy gratulowali słusznego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
samodzielny-artysta-23:

Nie rozumiem o co Wam chodzi. Jak widziałem podobne historie na wykopie to wszyscy gorąco popierali, żeby powiedzieć partnerowi kobiety, że ta go zdradza.

@mirko_anonim: no właśnie o to chodzi, że wtedy to było ok, bo to kobiety zdradzały ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wykopkowe przegrywy nienawidzą kobiet, dlatego kiedy one zdradzają, to wykopek domaga się krwi. Ale kiedy zdradza chłop, to wina
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No ja bym najpierw pogadał z tym gościem, powiedział że by się ogarnął a jak tego nie zrobi, to wtedy dopiero poinformować żonę. Jeżeli się ogarnie to wciąż będzie to lepsze niż rozbita rodzina, dzieci wychowujące się bez ojca/matki itp.
  • Odpowiedz