Aktywne Wpisy
TheDziobaker +44
Napisałem post w którym skrytykowałem Samochodozę za czepianie się ludzi którzy omijali dostawczaka widocznego na zdjęciu z prawej strony. Od wykopków (i to większości!) dowiedziałem się, że w takiej sytuacji:
- Nie można ominąć samochodu czy innej przeszkody blokującej pas ruchu jeśli wiązałoby się to z najechaniem na ścieżkę rowerową czy przekroczenie linii ciągłej. To jest niedopuszczalne i Samochodoza dobrze robił, że atakował ludzi którzy to robili.
- Nie można trąbić bo nie ma
- Nie można ominąć samochodu czy innej przeszkody blokującej pas ruchu jeśli wiązałoby się to z najechaniem na ścieżkę rowerową czy przekroczenie linii ciągłej. To jest niedopuszczalne i Samochodoza dobrze robił, że atakował ludzi którzy to robili.
- Nie można trąbić bo nie ma
źródło: b0bcd6cda0de89d904f8c94b79595e3c9c2e8a0264658318443bbe05b3f3aa1a
Pobierz
uncle_freddie +129
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![[ROZDAJO] Ratujemy kotki z piwnicy! Rozdajemy klucze do naszej gry KittyRush](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b35b2fddaf5aba4c3c6b30378a4e9575e6aa329626a8edc64a3dd1f4cdb97e2,q80.png)

Mam takie pytanie - co o tym uważacie? Byłem niedawno na wyjeździe koleżeńskim z kilkoma kumplami, były tam też osoby mi wcześniej nieznane. Zauważyłem, że jeden gość bardzo zagadywał różne dziewczyny, próbował się umówić, zagadywał dziewczyny w klubie, dowiadywał się o lokalne divy. Całował się nawet z jakąś młodą Białorusinką w klubie. Nie wiem, czy do czegoś większego ostatecznie doszło, ale były sytuacje, że nie było go kilka godzin z nami wieczorami, gdy w zasadzie nikt inny się nie odłączał od grupy. Wiem, że ma żonę, dzieci i wspólny kredyt na mieszkanie. Myślę, że powinna o tym wiedzieć, bo jego zachowanie było nieuczciwe. Chyba lepiej wcześniej niż później, tym bardziej że mają małe dzieci.
Mam zamiar założyć fakekonto na portalu społecznościowym albo fikcyjnego maila i jej wysłać, bo chyba znam jej adres mailowy. Gdyby wątpiła to mam nawet przypadkowe nagrania gdy rozmawia o tym. Mogę po prostu je wyciąć, żeby nie było wiadomo, kto nagrywał i podesłać, gdyby nie wierzyła.
#niebieskiepaski #rozowepaski #logianiebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Wczoraj u pasuta typiara pokazala co to lojalnosc, tkaie czasy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez autora
@subtelny-znawca-10: ale co do tego mają "kobiety" ogółem. No najwyraźniej zdradzają tak samo jak faceci. To coś zmienia? Ja nie zdradzam więc i pewnie też są takie kobiety. No i jeśli ona zdradza to i tak ma prawo wiedzieć. Będą szczęśliwie zdradzać
jak kobieta by tak robiła to byście powiedzieli "hehe natura", "kobitki tak już mają", "widocznie znalazła lepszego chada". Tfu na was...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@2-aminopirydyna
Nie rozumiem o co Wam chodzi. Jak widziałem podobne historie na wykopie to wszyscy gorąco popierali, żeby powiedzieć partnerowi kobiety, że ta go zdradza. Nie raz widziałem takie wpisy ze strony osób, które się dowiedziały przypadkiem, albo które same nieświadomie z taką kobietą współżyły i które zdecydowały się powiadomić partnera, który często był nawet mężem czy ojcem. Odzew był w 100% pozytywny, wszyscy gratulowali słusznego
@mirko_anonim: no właśnie o to chodzi, że wtedy to było ok, bo to kobiety zdradzały ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wykopkowe przegrywy nienawidzą kobiet, dlatego kiedy one zdradzają, to wykopek domaga się krwi. Ale kiedy zdradza chłop, to wina