Wpis z mikrobloga

• 410
@mirko_anonim: a może nic nie poszło "nie tak", tylko po prostu nie zareagował na zdjęcie bo nie miał ochoty? Czy wy zawsze musicie oczekiwać od nas konkretnej reakcji a kiedy jej nie ma to foch i zastanawianie się gdzie się popełniło błąd?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jest kilka opcji, zależy co chłopaczek ma w głowie. Opcja pierwsza: wystraszył się, że zaraz od słów przejdzie do czynów - spenetruje Cię, opcja druga: nie chciał wyjść na napaleńca po wysłaniu zdjęcia i udaje, że to dla niego coś normalnego, stąd zmiana tematu, opcja trzecia: zmienił orientację.

a tak na serio, to ciężko napisać, bo ja sam bym pewnie już wywalił jęzor na wierzch i kręcił już spotkanie
  • Odpowiedz
no no, ty pewnie jeden z tych co jeszcze się o porady żywieniowe mnie będziesz pytał bo mam w nicku "dietetyk" xd

@Dietetyq: Nie mam takiej potrzeby. Jestem trenerem personalnym z kilkunastoletnim stażem i czynnym zawodnikiem kulturystyki, mam swoich podopiecznych i to mi wystarczy mordeczko, ale dzięki za propozycje ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Jak będziesz potrzebował porady w sprawie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: poszło tu nie tak, że słuchasz debilek w pracy, a potem liczysz, że ktoś jakoś zareaguje na twoją fotkę. Co miał napisać, ruchajmy się? Równie dobrze mógł się uśmiechnąć i sobie coś pomyśleć i wszystko byłoby gdybyś nie napisała, że nie aktualnie czyli znaczy, że chcesz z nim zerwać.
Brawo za siano we łbie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie każdy lubi otrzymywać takie fotki i filmiki przez internet, bo w internecie nic nie ginie i oczekiwałbym od drugiej osoby, żeby też była tego świadoma.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 10
intuicyjny-artysta-96: softy itp są już cringowe, to nie rok 2000 xd Dirty talk to nie zaproszenie do wysyłania softów. Ze 100 maczy za mną, z gadaniem, i nigdy soft nie wlecial. Takie coś się robi na żywo. Zwłaszcza że w każdej chwili koleś może cię wrzucić do neta. Może zdał sobie sprawę że jesteś stara, a bezrefleksyjna xd a w tym wieku już wypada mieć jakąś samozachowawczość przez wzgląd na istniejące
  • Odpowiedz
z laską która nie jest jego partnerką / którą nawet nie bzyka

@Dietetyq: no właśnie chyba jest odwrotnie, ja jestem z różową 9 lat i nasze rozmowy na msg to listy zakupów i info czy kot już jadł czy nie XD
  • Odpowiedz