Aktywne Wpisy

r5678 +14
#motoryzacja #samochody
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
Lubię zielony kolor podświetlenia. zawsze lubiłem, już od czasów golfa 2.
Tak samo taki minimalizm, że nic Ci nie nawala po oczach tylko podświetlone to co potrzeba. W saabach kiedyś był taki tryb nocny, że świecił się tylko prędkościomierz.
źródło: 20251102_183019
Pobierz
jacas +94

#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
źródło: image_picker_244775A4-3602-4287-AF82-FE42790BC9AA-51464-0000188A9CBB5B2F
PobierzA tu moja "bella",troche wieksza, bo i rodzina do wozenia jest
źródło: IMG-20240803-WA0425~4
Pobierz@sberatel: Mam powiedzmy, że podobny samochód, bo Brerę 1.75TBi od 14 lat (z przerwami na mieszkanie za granicą) i jeździło się tak przyjemnie i bezproblemowo, że nigdy nie czułem potrzeby zmiany (w tym roku w końcu kupiłem coś nowego, ale i tak zastanawiam się nad zostawieniem Brery jako pamiątki z
@Boroova: ej ziomek hamuj sie z takimi tekstami ... mialem 147 i działała bez problemu. Niestety wybuchł mi silnik podczas jazdy i poszła na złom. Miałem ją 2 lata a na lawecie była tylko 3 razy. Raz po prostu zgasła i nie odpalała. Ale potem odpalila sama z siebie. Drugi raz amortyzator przebił się do środka i auto spadło mi na koło i 3 raz
Odpowiadam za Mirka od denerwującej 159: w przysłowiowym passacie się coś "zużywa" a w alfie się "psuje".