Wpis z mikrobloga

• 2
@bibi__ nie chce mi się czytać wszystkich komentarzy więc nie wiem co pisali inni, ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że spoko wóz, swoim zrobiłem już prawie 100 tysięcy i nic poważnego się nigdy nie stało, mam pancerne 1.9 JTD i przy regularnym serwisie nic się nie dzieję oprócz DPF
  • Odpowiedz
@zgadzasieukradlem: oczywiscie i z calego serca. Ale licz sie z bardzo wysokim spalaniem, bo inaczej sie zaplaczesz na stacji benzynowej. Plus czesci zamienne bywaja drogie i trzeba czekac 10-20 dni az z Wloch sprowadza. Przykladowo - poduszki silnika to koszt 1 tys zl sztuka, gdzie w normalnych autach sa po 400zl
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@Hellicon po przesiadce z mx5 od pięknego, kombiak ogromny i uczę się na nowo parkować, miałam sedana i bez problemowo było z parkowaniem przód tył
  • Odpowiedz
wcześniej miałam BMW jako pierwsze auto ale poszło w świat, miałam dość tego gruza XD

@bibi__: Kupujesz gruzy i później szkalujesz marki. Jak z facetami. Jeden podbije ci oko i nagle wszyscy mężczyźni są źli.
  • Odpowiedz
@bibi__: pani się jeszcze nauczy, że te linie tam narysowane to wyznaczają miejsca parkingowe i warto pomyśleć o innych i na nich nie stawać, aby inni się też zmieścili, i będzie git ;)
  • Odpowiedz