Wpis z mikrobloga

@bibi__: Ciao Alfisti ! Mam bardzo podobną. Będziemy się już powoli rozstawać ale 6 lat razem spędzonych będą niezapomniane. Bardzo fajna fura, do tej pory piękna :)
  • Odpowiedz
@Boroova: alfa spoko, ale lepiej nie używaj takich zdjęć przy wystawianiu na sprzedaż xD generalnie to w ogóle bym takich zdjęć nie wysyłał, bo o dobrym guście to nie świadczy
  • Odpowiedz
@bibi__ po za st220 alfa 159 to jedno z dosłownie kilku naprawdę ładnych samochodów na rynku bo reszta nijaka i sam się zastanawiam nad taką tylko SCT je wszystkie wybije zaraz xd
  • Odpowiedz
@Pan_kurczak: Z USA jak dobrze trafisz, to nierozbite kupisz trochę taniej. Trochę tego, póki co dla siebie (ale amerykańskie auta), ściągam. Rozbitków bym nie brał, mam niemiłe doświadczenia.
  • Odpowiedz
@bibi__ tak tego gówna nie lubiłem, na szczęście sarna i ubezpieczenie pomogły pozbyć się tego dziadostwa

wahacze przód drogie jak sam sukrwysyn, skrzynia w 1.9 JTD chodzi jak sieczkarnia, dziwnie mi się tym zmieniało biegi, poza tym to układ napędowy z opla. Na plus było bogate wyposażenie, ale na minus powszechna rdza, awarie elektroniki typu, była umówiona do mechanika, poszedłem do sklepu, wracam i nie reaguje na kluczyć w stacyjce. Silnik
  • Odpowiedz
@bibi__: ahh gratki! Też mam od 8lat, oprócz remontu silnika (wywal klapki wirowe z kolektora jak jeszcze masz), remontu skrzyni m32 też ja masz (sprawdź ilość oleju, wymień i pamiętaj że trzeba dolać więcej niż oko rewizyjne pozwala), zawieszenie przód i tył, wahacze lubią sobie po skrzypiec i sprężyny w kombiku lubi pęknąć z tyłu. Nic nie robiłem. Uwielbiam to auto, własności jezdne są mega i wygląd dalej świeży po
  • Odpowiedz