Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +983
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
yourgrandma +113
Zakończyliśmy XLVI edycję #wykopoweprzeboje. Najlepszą balladą mirki ogłosiły Led Zeppelin - Stairway to Heaven. W finale zwyciężył z Dire Straits - Brothers In Arms, a trzecie miejsce zajmuje Guns N' Roses - November Rain.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
źródło: b86a7fe04ea6a0234e0d6c3bd4bf04895c1b5145805a0de9dd8d640f779be286
Pobierz

Żaden sprzedający nie uwierzy w takie "negocjacje" ludzi, którzy nawet mieszkania nie obejrzeli. To nie laptop na olx, mieszkania i auta kupuje się po obejrzeniu na żywo.
Jak dobre mieszkanie w dobrej lokalizacji to jest taka możliwosć, ale wtedy cena na start musi być dobra.
Natomiast to wyjątek.
Mam jeszcze inny pomysł:
Wystawiać lewe ogłoszenia z atrakcyjną ceną względem rynkowej. Podawać jakiś niedziałający numer telefonu (żeby nie marnować czasu potencjalnym kupującym). Jak Janusze zobaczą, że ceny spadają to spanikują i też zaczną opuszczać.
Większość osób co wystawia ogłoszenie w zawyżonej cenie szuka wręcz jelenia i z większą arogancją od Twojej zbędzie Twoją odpowiedź.
Sam chciałem kupić działkę po zawyżonej cenie w mniejszej ilości niż jest oferowana w ogłoszeniu. Babka od razu mi powiedziała, że sprzeda tylko całość krytykując moją decyzję tekstami typu "a co Pan postawi na tej działce?". 3-5 arów wystarczy lekko na dom 100m2