Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +901
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +56
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

#heheszki #takaprawda #wykop #reddit
źródło: 8e7d7cc318bfcfcb108c9fde7213ecdbbd475e202f0fc2b9dfa856a71c3c5756
PobierzDzieciaki wstawiają na subreddit obrazek takiej jakości i zamiast dostać jakiekolwiek info o tym, że proporcje z-----e, cienie do poprawy to są zalewane gównem typu "No jest wszystko w porządku,jest dobrze,dobrze robią,dobrze wszystko jest w porządku.Jest git pozdrawiam całą Legnice,dobrych chłopaków i niech sie to trzyma.Dobry przekaz leci" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: jnofoqbxu3l91
Pobierzźródło: comment_1640350601Dz5v8a8cSp6KPJGnXsRaAd
PobierzJa mam nawet identyczne spodnie..
Co się patrzysz, masz jakiś problem?
xD
Sam siedzę w ASG i widzę jak niewiele wiedzy jest na reddicie w tym temacie. W większości są to dzieciaki wyrzucające swoje zdjęcia i polujące na komplementy że wyglądają jak z Call of Duty.
<comment removed>
<comment removed>
Hello friend
<comment removed>