Wpis z mikrobloga

@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Na reddicie jest sporo toksycznej pozytywności.
Dzieciaki wstawiają na subreddit obrazek takiej jakości i zamiast dostać jakiekolwiek info o tym, że proporcje z-----e, cienie do poprawy to są zalewane gównem typu "No jest wszystko w porządku,jest dobrze,dobrze robią,dobrze wszystko jest w porządku.Jest git pozdrawiam całą Legnice,dobrych chłopaków i niech sie to trzyma.Dobry przekaz leci" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Shamson - @Kantorwymianymysliiwrazen: Na reddicie jest sporo toksycznej pozytywności....

źródło: jnofoqbxu3l91

Pobierz
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor bo poszczególne subreddity mają swoich modów którzy mogą stosować swoje zasady poza tymi odgórnie narzuconymi tj. nie bycie rasistą itd. I kończy się na tym że na niektórych subredditach możesz wyrażać swoje zdanie i nic ci się nie stanie a na innych powiesz że nie chcesz być transem i masz bana ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@TwujKoshmar tzn wiesz, wyrazić zdanie o czyjejś pracy to każdy może i nikt nikomu nie może zabronić ale typ zaczyna się rozpisywać co i jak powinno wyglądać, a jak pytasz się jakich narzędzi użyć, to nagle rozkłada ręce i mówi że nie wie, bo nie robi w 3D xd
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor Reddit to straszny śmietnik, ale mimo to jest to jedyne popularne "forum" które jest indeksowane w google, więc mimo wszystko czasami trzeba szukać tam informacji.

Sam siedzę w ASG i widzę jak niewiele wiedzy jest na reddicie w tym temacie. W większości są to dzieciaki wyrzucające swoje zdjęcia i polujące na komplementy że wyglądają jak z Call of Duty.
  • Odpowiedz
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Dostałem bana na 7 dni na r/Polska za "obrażanie" bo napisałem komuś w komentarzu 'Nie zesraj się'. Napisałem do modów, że w jaki niby sposób to kogoś obraża to mi odpisali dyplomatycznie, że wg nich to jest obraźliwe, odpisałem im 'Nie zesrajcie się' i dostałem perma bana XD banda debili
  • Odpowiedz
@Dolan: tam jest ostatnio rzeczywiście dramat. Jadą po trampie jak po burej, gdzie kamala jest wychwalana i niektóre tagi są zasrane jej zdjęciami i osiągnięciami. Nie mówię tego jako zwolennik trumpa, tylko ktoś, kogo wkurzają jednostronne media. Wszedłem ostatnio na wątek poświęcony nowemu dragon age i ludzie się zastanawiali, skąd się wziął słaby wynik sprzedażowy gry pomimo doskonałych recenzji i sporej (niby) liczby graczy. Nikt się nawet nie zająknął na
  • Odpowiedz
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Kilka dni temu na reddicie polityczny frustrat strzelił doxing kolesiowi, który po prostu zagłosował na Trumpa. Psychopatów tam nie brakuje. Co śmieszne ofiara była imigrantem, który legalnie dorobił się amerykańskiego obywatelstwa.
  • Odpowiedz