Wpis z mikrobloga

@PrzegranyZawodnik1

Napisz do niej pierwszy za kilka dni. Jaka pogoda czy jakieś głupoty. Jak pierogi smakowały? I czy babcia jadła? XD

Jak odp w ciągu doby(ja daje 2 przeważnie) i popisze z Tobą to znaczy że jest ok i to rokuje jakos na znajomość.
  • Odpowiedz
@Sarza01: tylko, że ja chciałem jakiegoś discorda od tej laski czy coś takiego, żeby zadzwonić. Powiedziała, że discorda nie ma i nic innego nie zaproponowała czyli podejrzewam, że dalsza znajomość odpada. Mogę jutro do niej napisać, co mi szkodzi. Spróbuję i zobaczę. Biorę też pod uwagę opcję, że ona wtedy po prostu się nudziła przez chwilę więc popisała z jakimś randomowym typkiem a potem do śmieci, bo laski lubią atencję
  • Odpowiedz
@PrzegranyZawodnik1
Nawet jesli masz rację to dołowanie sie z tego powodu nie ma sensu. Nie poprawi Ci to ani nastroju, ani samooceny - a to tylko obca dziewczyna której nawet imienia nie znasz. A może to chłop?

Niema sie co nakręcać. Trzeba szukać dalej. Juz właściwie jednego frenda znalazłeś właśnie do Ciebie pisze ( ͡ ͜ʖ ͡)

Najgorsze to sie poddać, bo dalej nic niema.
  • Odpowiedz
@mk321: dokładnie, spermiarze wykorzystają każdą okazję żeby samicę znaleźć. Tak się stało z 6Obcy i z GG, które kiedyś były spoko narzędziem żeby kogoś znaleźć albo z kimś casualowo popisać a dzisiaj to tylko narzędzia dla zboków i desperatów.
  • Odpowiedz
  • 0
@PrzegranyZawodnik1 @Dzej_Dzej_Torpeda wiem, że pewnie jesteście młodzi, więc wam relacje międzyludzkie są potrzebne. ale pomyślcie tak: młodszym od was nie są, bo siedzą tylko w telefonach, a starszym też nie są, bo wolą spać, niż spędzać czas ze znajomymi. więc jesteście - choć nie z własnego wyboru - w pozycji jak większość ludzi
  • Odpowiedz
@henk: przez 23 lata słyszałem tylko o jakichś 3 przypadkach ludzi którzy nie mają ŻADNYCH znajomych. Napisałem ŻADNYCH, przeczytałeś to? Nie wiem czy większość ludzi żyje w ten sposób, wątpię ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@PrzegranyZawodnik1: Nie żeby coś, ale reddit to nie jest miejsce do szukania znajomych "w realu". To raczej strona gdzie wchodzisz, żeby pooglądać memy albo dowiedzieć się jak skonfigurować serwer AD na prehistorycznej wersji Windows Server.

Jeśli już to lepsze są jakieś lokalne grupy FB gdzie ludzie umawiają się na wspólne spacery czy chodzenie na kosza.
  • Odpowiedz