Aktywne Wpisy

krucjan +49
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

DrJudym +103

![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Napisz do niej pierwszy za kilka dni. Jaka pogoda czy jakieś głupoty. Jak pierogi smakowały? I czy babcia jadła? XD
Jak odp w ciągu doby(ja daje 2 przeważnie) i popisze z Tobą to znaczy że jest ok i to rokuje jakos na znajomość.
Jeszcze (
Nawet jesli masz rację to dołowanie sie z tego powodu nie ma sensu. Nie poprawi Ci to ani nastroju, ani samooceny - a to tylko obca dziewczyna której nawet imienia nie znasz. A może to chłop?
Niema sie co nakręcać. Trzeba szukać dalej. Juz właściwie jednego frenda znalazłeś właśnie do Ciebie pisze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Najgorsze to sie poddać, bo dalej nic niema.
Jeśli już to lepsze są jakieś lokalne grupy FB gdzie ludzie umawiają się na wspólne spacery czy chodzenie na kosza.
@mackiy: próbowałeś tego już xd?