Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zrobiłem pewnej dziewczynie love bombing na imprezie, ogólnie postawiłem jej shoty, sporo i ona zaczęła się do mnie kleić, nie mam za dużo doświadczenia, a też trochę wypiłem i mogłem być trochę żenujący, jak jej mówiłem że jest piękna itd co chwila, ale gesty fizyczne wychodziły od niej, to lepiej od razu coś jej napisać, czy poczekać z tydzień żeby nie być już zbyt natrętnym, bo często słyszę i w sumie to widze, że dziewczyny lubią być olewane, a jak się ktoś za bardzo stara to im nie odpowiada. #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 6
uczciwy-badacz-75: Przecież ty jej nie zrobiłeś żadnego love bombingu xd takie akcje dzieją się co tydzień w klubie lol. Z jednym się liżą bez powodu, inny stawia drinki w opór i nic z tego nie ma, potem rozdają nr tel na prawo i lewo. Takie akcje w klubach kompletnie nie mają znaczenia. Równie dobrze możesz się oświadczyć i ona przyjmie a jutro cie zablokuje xD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
jak po zalaniu miłością olejesz to uzna Cię za chłopa bez uczuć , który bawi się kobietami

@Ilawa: tak - plus jak to jest niedojrzała małolata (mentalnie) to się zakocha instant ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Ilawa: ja tak nie uważam, w sensie nie znam dokładnie sytuacji, ale jak zalewasz kogoś miłością, to uważam, że ta druga strona powinna zrobić jakiś odwet i też coś pokazać. Bo tak naprawdę typ ją mógł tą miłością zalać, a ona ma na niego w------e
  • Odpowiedz