Aktywne Wpisy

cugowski +80
#mediolan2026 Pożegnam się teraz, żeby na spokojnie śmieszkować na ceremoni. Dzieki Wam wielkie mirki, mireczki, zimoni, osoby zimujące za ostatnie naście dni. Ta Olimpiada była dla mnie wspaniała głownie dzięki Wam wszystkim na tagu ;) Było mi niezmiernie miło ledwo otwierać oczy i czytać wszystkie 'niestety', których dostarczali Nam turyści oraz za wszystkie 'stety', których dostarczali Nam wszyscy sportowcy. Był to cudowny czas, niech te 4 lata miną tak szybko
źródło: cortina-stety
Pobierz
R_O_T_T_E_N +629
źródło: 1000024847
Pobierz
![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)

Jak zrobiłem pewnej dziewczynie love bombing na imprezie, ogólnie postawiłem jej shoty, sporo i ona zaczęła się do mnie kleić, nie mam za dużo doświadczenia, a też trochę wypiłem i mogłem być trochę żenujący, jak jej mówiłem że jest piękna itd co chwila, ale gesty fizyczne wychodziły od niej, to lepiej od razu coś jej napisać, czy poczekać z tydzień żeby nie być już zbyt natrętnym, bo często słyszę i w sumie to widze, że dziewczyny lubią być olewane, a jak się ktoś za bardzo stara to im nie odpowiada. #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
@Ilawa: tak - plus jak to jest niedojrzała małolata (mentalnie) to się zakocha instant ¯\(ツ)/¯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero