Wpis z mikrobloga

@courso: Fajna historia, dużo ciekawych questów, przedmiotów od groma, grafika poprawna, gorsza niż jedynka ale lepsza niż chociażby tragiczna Arcania... Minusy też ma ale nie uprzykrzają zbytnio zabawy. Chociaż ten interfejs...taki jakiś ;)
  • Odpowiedz
@courso: Jedynka mi się bardzo podobała. Oceny serwisów, które zazwyczaj mają własne gusta i wpłaty na konto mnie nie interesują. Oglądam filmiki, czytam opinie GRACZY i wtedy kupuję.
  • Odpowiedz
@courso: grze bliżej średniaka, niż porównania jej do takich hiciorów jak np. Skyrim czy serii Gothic, co nie zmienia faktu, że TW2 to gra w granicach 6/10, jak jesteś fanem takich gier to może nawet i 7/10, a więc nie najgorsza produkcja, dodatkowo do kupienia za niewielkie pieniądze. Dla mnie jej największymi minusami była denna fabuła oraz siermiężny interfejs, ale gra jest w miarę solidnym cRPG. Więc jeśli nie oczekujesz
  • Odpowiedz
@courso: grze bliżej średniaka, niż porównania jej do takich hiciorów jak np. Skyrim czy serii Gothic, co nie zmienia faktu, że TW2 to gra w granicach 6/10, jak jesteś fanem takich gier to może nawet i 7/10, a więc nie najgorsza produkcja, dodatkowo do kupienia za niewielkie pieniądze.

@Pshemeck:
c.....o - > @courso: grze bliżej średniaka, niż porównania jej do takich hiciorów jak...
  • Odpowiedz