Aktywne Wpisy
Mój kot zaginoł, parę dni temu jechałem do pracy i w miejscowości obok lezał potrącony na poboczu bardzo podobny. Te same kolory biało rudy. Spieszyłem się i nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mógł być on. Wróciłem na weekend i zawsze przychodził na jedzonko. Wróciłem tam i kilka razy sprawdzałem ale ktoś go uprzątnął z pobocza i nawet nie wiem czy to on był. I chłop spać nie może bo

Macie taki wybór:
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo
a. Możecie podróżować i żyć gdzie chcecie, znacie wszystkie języki, ale musicie na siebie pracować gdziekolwiek jesteście
b. Do końca życia zostajecie w jednym miejscu, ale macie zaspokojone wszystkie potrzeby podstawowe za darmo

Dlaczego branża programistyczna to jedna z najbardziej szkodliwych branż?
Otóż tutaj jest spore ryzyko złapania nałogu:
- wstrzykiwanie zależności (n-------i)
- scrum p---r (h----d)
- burndown charty (p-------y)
plus
- praca w Scrum/Agile (mobbing)
Czy znacie inne tak szkodliwe branże? Przecież nawet na takiej budowie max co wam grozi to uzależnienie od monkee
praca w żabce lub bycie alientem żabki stres, nerwy, depresja
własna firma budowlana - stres, użeranie się z klientami, terminami i alkoholikami pracownikami
praca naukowa w Polsce - gówniane pieniądze, presja na wyniki, mimo że nie ma sprzętu
praca psychologa na nfz - stres, nerwy, mobbing, presja na to, żeby przyjmowac pacjentów co 40 minut za gówniane pieniądze
Praca brokera - nerwy,
cały tag #programowanie #programista15k służy do wrzucania zmyślonych historii i bajek z IT, no hello. Wykop to nie merytoryczny portal tylko śmietnik internetu
Każdy mój post jest merytoryczny. Czyli rozumiem, że nie ma kosy między nami. Ok, git.