Aktywne Wpisy
IceKoka +71
Muszę się z kimś podzielić tym hitem, bo moja głowa tego nie ogarnia, jestem w szoku, 14 lat związku, wielka miłość, przeszliśmy razem przez piekło 3 tyg temu dowiedziałam się że mam nawrót raka i dziś taka wiadomość. kuźwa, nie mógł mi tego powiedzieć gdy byłam młoda, zdrowa i silna, czyli np 2. miesiące temu, rok, dwa temu tylko akurat, gdy muszę walczyć o życie to taki cios, To jest tak absurdalne,
miki4ever +98
#galamistrzowsportu #tenis #siatkowka
Iga, która rywalizuje w sporcie, który uprawia cały świat, wygrywa French Open, prowadzi większość roku w rankingu i zdobywa brąz na IO przegrywa z siatkarzami, sportem który uprawia paręnaście nacji na poważnie, gdzie teoretycznie dominujemy od lat, a zdobywamy tylko srebro?
PS Tak, mam ból d--y.
Iga, która rywalizuje w sporcie, który uprawia cały świat, wygrywa French Open, prowadzi większość roku w rankingu i zdobywa brąz na IO przegrywa z siatkarzami, sportem który uprawia paręnaście nacji na poważnie, gdzie teoretycznie dominujemy od lat, a zdobywamy tylko srebro?
PS Tak, mam ból d--y.
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
@PanAlbert: Poniedziałkowa pomidorowa, robiona z niedzielnego rosołu, odwołana, bo w przecierze Pudliszek brakuje 10 g. Dzięki, że zwróciłeś uwagę, bo byłby wstyd przed rodziną.
Przed downsizingiem: 330 g
Po downsizingu: 313 g
Wychodzi, że opakowanie też zostało zmniejszone o ok. 7 g.
Nie zakładam, że oszukują na zawartości, a nie chce mi się wyjmować i ważyć xD
@dzieju41: Szczęściarz, tyle lat czekania i jest! pojawiło się opakowanie 190 g. ;)
@dzieju41: Grzeczny chłopiec ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja zwyczajnie wybiorę innego producenta ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Gdzie tag #analfabetyzm ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dzieju41: smak, zrób sos pomidorowy do pizzy gdzie dodasz mniej przecieru. Albo robisz końcowo mniej sosu i masz ten sam smak albo robisz gorszą pizze gdzie marnujesz skadników za 30-40zeta bo jakaś z-----a firma leci w c---a.
Przy gotowaniu niema wybacz, przepis mówi 22,5g czegoś to dodaje czegoś 22,5g
W wolnej chwili zobacz sobie opakowanie schweppsa to jest dopiero zbrodnia ヽ( ͠°෴ °)ノ