Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +58
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
źródło: pudliszki
Pobierz@PanAlbert: Poniedziałkowa pomidorowa, robiona z niedzielnego rosołu, odwołana, bo w przecierze Pudliszek brakuje 10 g. Dzięki, że zwróciłeś uwagę, bo byłby wstyd przed rodziną.
Przed downsizingiem: 330 g
Po downsizingu: 313 g
Wychodzi, że opakowanie też zostało zmniejszone o ok. 7 g.
Nie zakładam, że oszukują na zawartości, a nie chce mi się wyjmować i ważyć xD
@dzieju41: Szczęściarz, tyle lat czekania i jest! pojawiło się opakowanie 190 g. ;)
@dzieju41: Grzeczny chłopiec ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ja zwyczajnie wybiorę innego producenta ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Gdzie tag #analfabetyzm ( ͡° ʖ̯ ͡°)