Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +117
Tydzień w kołchozie odbębniony, zakupy na przyszły tydzień zrobione i czekam se na Radomiaka z Legią z piwkiem w dłoni.
Można? Można
#mecz
Można? Można
#mecz
źródło: 661A604B-9B02-4025-A6BD-00BB28910C18
PobierzAkurat praca nie związana z IT, ale dodałem tagi, może więcej ludzi się wypowie, szczególnie ludzi zarabiających dużo.
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które
Obecnie ponad pół roku pracuje w nowej firmie - 3 miesiące okres próbny i teraz umowa na rok. W sumie taka zwykła praca w przemysł/automotive i zwykle zarobki - okolice średniej.
Na plus, że firma ma fajną atmosferę, nie ma dużo korporacyjnych pierdół. Jest kasa na szkolenia i jakieś ciekawe wyjazdy firmowe. Pomijając zarobki, które

#pojednanie #zdrada #zwiazki
Jak pojednać się z drugim człowiekiem po zdradzie? Czy będzie tego oczekiwać? Nie przeprosisz nigdy skutecznie za pogwałcenie czyichś uczuć, jednak czy pojednanie jest możliwe po przysłowiowej "ręce w gacie"? W swoich oczach spalony, ale czy aby na pewno #itsoverdlachlopa? Jakie zachowanie spali wszelkie mosty?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
Za to niektórzy ucinają kontakt nawet przy zwykłym rozstaniu, z takimi dogadać się nie da.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Kiedyś myślałam, że będę to w stanie wybaczyć, ale byłam w takiej sytuacji. Gość mnie zdradził. Potem faktycznie starał się odbudować ta relacje. Nawet bardzo. Ale ja nie umialam już spojrzeć na niego nago na kogoś, z kim chciałabym spędzić resztę życia.