@drte111 ja 90 z zarostem, ale przeważnie to przekracza czas usługi i dorzucam coś ekstra, a czy to drogo? Weź pod uwagę koszty utrzymania lokalu względem lokalizacji , podatki, ZUS.
@Piotropatra: Szczecin. Zapewne jest to kwestia 5 minut, ale przedłużają to na pół godziny, żeby nie było głupio wydusić od klienta 80 zł za tak prostą robotę
@drte111: w koszt przejechania maszynka liczy się nie tylko przejeżdżanie maszynka, ale i chociażby lokalizacja. Mają zapisy pewnie co 30 minut, jak obetna cie w 5 to przez następne 25 nikogo nie będą mieć. Niektórym nie opłacają się tanie usługi i wola zebys podzedl gdzieś indziej, niż mieliby kombinowac
@PrzegranyZawodnik w Belgii pan marokaniec fryga maszynka później nożyczkami no i brzytwa jeśli jest zero. A na koniec myje włoski. Za taką usługę 18eur xD
@drte111: ja place 50 zl za 30 min strzyzenia, ale moja fryjerka zna sie na robocie. Wkoncu dobrala mi fajna fryzure, zawsze coa doradzi iitd. Inni "barberzy" w moim miescie biorea od 80 zl, a kazdy z nich tak samo c-----o mnie strzygl
ja 90 z zarostem, ale przeważnie to przekracza czas usługi i dorzucam coś ekstra, a czy to drogo? Weź pod uwagę koszty utrzymania lokalu względem lokalizacji , podatki, ZUS.
@malebro: Jakiś ty dobroduszny. Na pewno ten hajs trafi to osoby która cię strzygła, a właściciel salonu ledwo wiąże koniec z końcem po tym jak ceny strzyżenia wzrosły 3 krotnie w ciągu kilku lat.
@drte111 Ja rozumiem zapłacić za strzyżenie włosów ponad 100, bo sam place więcej niż 100, no ale to idę do zajebistego fryzjera, a nie do gościa, który strzyże krótkie włosy xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mastah1:
Jakie 100 złotych?
Ja od lat używam maszynek z Rossmanna i jestem z nich bardzo zadowolony.
Kosztują 45 PLN:
https://www.rossmann.pl/Produkt/Golarki-i-maszynki-do-golenia/Ideenwelt-maszynka-do-strzyzenia-wlosow-i-brody-1-szt,61108,13111
@malebro: Jakiś ty dobroduszny. Na pewno ten hajs trafi to osoby która cię strzygła, a właściciel salonu ledwo wiąże koniec z końcem po tym jak ceny strzyżenia wzrosły 3 krotnie w ciągu kilku lat.