Wpis z mikrobloga

Zawsze mi było przykro widzieć tu posty wrażliwych chłopaków nie mogących znaleźć sobie nikogo i zero zainteresowania kobiet. Za to typ, który broni gwałcicieli i chwali się przed kobietami, że nimi manipuluje zmienia je jak rękawiczki. To jest jakiś chory joke. Oczywiście one będą gaslightować, że to nie prawda, że wina jest po męskiej stronie. W końcu nienawidzą słowa "odpowiedzialność".

Dajcie sobie spokój z babami. One się nie zmienią. Męczą mnie już sprawy damsko-męskie. Szukanie kobiety w Polsce to jak wkręcanie śrubki złym śrubokrętem. Nie ma sensu.
#blackpill #przegryw #przegrywpo30tce #mgtow
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dajcie sobie spokój z babami. One się nie zmienią. Męczą mnie już sprawy damsko-męskie. Szukanie kobiety w Polsce to jak wkręcanie śrubki złym śrubokrętem. Nie ma sensu.

@LostHoldenCaulfield: to, jakie egzemplarze płci przeciwej trafiamy jest pochodną tego jacy sami jesteśmy. Jeżeli trafiasz na same z-----e różowe to chyba wiadomo gdzie powinieneś szukać źródła problemu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Bycie słabym psychicznie, to nie jest normalność. To, że wielu mężczyzn wychowano na jednostki słabe, nie radzące sobie ze sobą i stanem, w którym się znajdują, to też nie wina kobiet, które wychowano inaczej. Oczywiście obecny system ekonomiczno-gospodarczy, a także polityka kulturowa są patologiczne, ale trzeba się zastanowić dlaczego? Komu na tym zależy, i jak to robi? Co chce osiągnąć długoterminowo? Jakie jednostki chce stworzyć w społeczeństwie i po
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie: Wrzucasz mężczyzn to jednego wora to po pierwsze. Po drugie, nikt nie będzie podnózkiem dla kobiety. Kobieta ma szanować mężczyznę tak jak mężczyzna ma szanować kobietę a obecnie jest tak, że kobiety szanują tylko debili, którzy ich nie szanują. To kobiety rozwaliły rynek matrymonialny. Blackpill jest tylko reakcją na akcję kobiet. W USA kobiety już przperaszają, dlaczego Polki nie potrafią się przyznać do błędu?
  • Odpowiedz
Zawsze mi było przykro widzieć tu posty wrażliwych chłopaków nie mogących znaleźć sobie nikogo i zero zainteresowania kobiet. Za to typ, który broni gwałcicieli i chwali się przed kobietami, że nimi manipuluje zmienia je jak rękawiczki. To jest jakiś chory joke. Oczywiście one będą gaslightować, że to nie prawda, że wina jest po męskiej stronie. W końcu nienawidzą słowa "odpowiedzialność".

@crazy_wolf: odpowiedziałeś opowi o tym, że wielu meżczyzn wychowano na
  • Odpowiedz
@Lysandros: Teraz to już całkiem nie na temat piszesz. Po c--j się w ogóle wtrącasz w cudza rozmowę? Okej, źle zrozumiałeś, wykazałem Ci to, po c--j dalej piszesz? Idź sobie :)
  • Odpowiedz