Wpis z mikrobloga

wrażliwych chłopaków nie mogących znaleźć sobie nikogo i zero zainteresowania kobiet.

@LostHoldenCaulfield: kobiety ciągnie do silnych i dobrych w sporcie. Teraz czytam książkę o chłopaku co wygrał szkolny bieg i wtedy się nim dziewczyna zainteresowała. Jakby nie okazał się najlepszy z całej szkoły to by był dla niej niewidzialny.
  • Odpowiedz
@Rozowycukiereczek: oooo czyli masz świadomość jak jest źle. Mężczyźni też nie są lepsi, żeby nie było. Jednak na polu randkowym to kobiety muszą się zmienić. Póki co jest to kąpanie się w szambie.

Tak w ogóle nie rozumiem kobiet, bo mi się zawsze wydało, że one mega boją się być użyte i zostawione a teraz to same są mega rozseksualizowane i jest więcej prawiczków niż dziewic. Wszystko wywróciło się do
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: wiem, że na rynku matrymonialnym nie jest najlepiej. Pracuje z młodszymi dziewczynami, one już są inaczej wychowane, mają inne podejście do życia niż mój rocznik. Oczywiście że się bałam być wykorzystana i zostawiona, wtedy było inne podejście do relacji damsko - męskich. Ja już troszkę starsza (rocznik 90) i kiedy ja randkowalam nie było żadnych portali randkowych (może był, ale ani ja ani koleżanki z tego nie korzystaliśmy), faceci
  • Odpowiedz