Aktywne Wpisy
Ostatnio byłem na randce z #tinder z dziewczyną 30 lat, która pracuje w wojsku. Jak mi zaczęła opowiadać jakie ma benefity, za co nie musi płacić, za jaką kwotę dostała od wojska mieszkanie 40m2, kiedy na emeryturkę idzie itp. to mi się odechciało ją poznawać i następnego dnia jej napisałem, że nie jestem zainteresowany. Gdyby jeszcze takie przywileje były za udział w wojnie czy coś podobnie niebezpiecznego, ale ona za
123radzio +14
Teraz rozumiem, czemu tak wielu ludzi sprzedaje swoje elektryki. Nie dziwię się widząc te kolejki na aplikacjach, i tak jest każdego dnia.
To jakiś absurd. Sam bym sprzedał auto, gdybym miał za każdym razem łaskawie stać i czekać na ładowanie.
#motoryzacja #samochody #autaelektryczne #elektryki #otomoto
To jakiś absurd. Sam bym sprzedał auto, gdybym miał za każdym razem łaskawie stać i czekać na ładowanie.
#motoryzacja #samochody #autaelektryczne #elektryki #otomoto
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Najwyżej się zawiodę bo taka możliwość istnieje i jest prawdopodobna xD
Jeżeli chodzi o gameplay, seria ta przerabiała już podejście bardziej taktyczne, mniej taktyczne, aktywna pauzę itd. Praktycznie każda część miała inny rodzaj walki. Szczerze lepsze to niż inkwizycja gdzie walka to był symulator mmo - stanie w miejscu i rotowanie umiejętności xD
Nie wyobrażam sobie wejść w klimat gry, gdzie ludzie się mordują na co dzień a ktoś robi dramę o zaimki. Kuriozalne
@Szlasio: w BG3 też masz woke a jakoś nie jest klapą finansową.
@KoltajlPszeniczny: eee? XD
@Szlasio: Nom, jakim cudem? Przecież tam jest woke i dei. Już na etapie tworzenia postaci możesz sobie wybrać niebinarność. Czyżby to, że gra jest dobra było niezależne od tego, że w grze są geje czy transy czy zaimki?
Pomijam to, że według tych definicji woke zaczadzonych krzykaczy to nawet chrono trigger z '95 jest teraz woke i pro lgbt XD
https://wykop.pl/link/7535735/lista-gier-sprawdzonych-pod-wzgledem-zawartosci-woke