Wpis z mikrobloga

@matti-nn: właśnie ja oczekuje fabularnie kontynuacji historii i to głównie mnie ciekawi.
Najwyżej się zawiodę bo taka możliwość istnieje i jest prawdopodobna xD

Jeżeli chodzi o gameplay, seria ta przerabiała już podejście bardziej taktyczne, mniej taktyczne, aktywna pauzę itd. Praktycznie każda część miała inny rodzaj walki. Szczerze lepsze to niż inkwizycja gdzie walka to był symulator mmo - stanie w miejscu i rotowanie umiejętności xD
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: napisałem iż bg3 był jedną z najlepszych - w niego grałem, a to czy nowy dragon Age to mam namyśli iż sam sprawdzę - na pewno nie spodziewam się lepszej gry niż bg3, albo nawet w połowie tak dobrej xD
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: BG3 nie był określany jako woke przez graczy (poza paroma wyjątkami), był po prostu przepchany fanservicem. To co w BG3 było przystawką na gęsto zastawionym stole, w DA4 jest wpychane ci procą do ust stanowiąc główną oś misji towarzyszy. Dodatkowo voice actingiem i dopracowaniem to nawet nie zbliża się do poziomu BG3, gra zrobiona jako pasza dla małp które i tak zjedzą xD
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: Jak gra bedzie dobra to sie sama obroni, mnie osobiscie mocno irytuje wrzucanie tego typu rzeczy do gier, gdyz jest to niepotrzebne i mega psuje klimat, szczegolnie jak bym sie mocno wkrecil w fabule irytowalo by mnie to niemozebnie ze mi ktos tu z zaimkami wyskakuje. Najpewniej najpierw to spirace jezeli bede chcial w ogole kupic.
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: Poza tym, mam nadzieje, ze bedzie to finansowa klapa z powodu tego calego woke, jak concord poniewaz moze to nauczy tworcow, ze wrzucanie na sile do gier urojen osob chorych psychicznie (bo nie oszukujmy sie normalni to oni nie sa) tylko dlatego, ze jest to akurat modne spowoduje ze nie zarobia.
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: Poza tym, mam nadzieje, ze bedzie to finansowa klapa z powodu tego calego woke, jak concord poniewaz moze to nauczy tworcow, ze wrzucanie na sile do gier urojen osob chorych psychicznie (bo nie oszukujmy sie normalni to oni nie sa) tylko dlatego, ze jest to akurat modne spowoduje ze nie zarobia.

@Szlasio: w BG3 też masz woke a jakoś nie jest klapą finansową.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Nie wiem, nie gralem. Moze to po prostu dobra gra? Nie slyszalem tez, zeby byla tam mowa o zaimkach i tego typu rzeczach, a pewnie bylo by o tym glosno, w koncu to wyszlo w tamtym roku bodajze?
  • Odpowiedz
Moze to po prostu dobra gra?

@Szlasio: Nom, jakim cudem? Przecież tam jest woke i dei. Już na etapie tworzenia postaci możesz sobie wybrać niebinarność. Czyżby to, że gra jest dobra było niezależne od tego, że w grze są geje czy transy czy zaimki?

Pomijam to, że według tych definicji woke zaczadzonych krzykaczy to nawet chrono trigger z '95 jest teraz woke i pro lgbt XD
https://wykop.pl/link/7535735/lista-gier-sprawdzonych-pod-wzgledem-zawartosci-woke
  • Odpowiedz