Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +440

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Najwyżej się zawiodę bo taka możliwość istnieje i jest prawdopodobna xD
Jeżeli chodzi o gameplay, seria ta przerabiała już podejście bardziej taktyczne, mniej taktyczne, aktywna pauzę itd. Praktycznie każda część miała inny rodzaj walki. Szczerze lepsze to niż inkwizycja gdzie walka to był symulator mmo - stanie w miejscu i rotowanie umiejętności xD
Nie wyobrażam sobie wejść w klimat gry, gdzie ludzie się mordują na co dzień a ktoś robi dramę o zaimki. Kuriozalne
@Szlasio: w BG3 też masz woke a jakoś nie jest klapą finansową.
@KoltajlPszeniczny: eee? XD
@Szlasio: Nom, jakim cudem? Przecież tam jest woke i dei. Już na etapie tworzenia postaci możesz sobie wybrać niebinarność. Czyżby to, że gra jest dobra było niezależne od tego, że w grze są geje czy transy czy zaimki?
Pomijam to, że według tych definicji woke zaczadzonych krzykaczy to nawet chrono trigger z '95 jest teraz woke i pro lgbt XD
https://wykop.pl/link/7535735/lista-gier-sprawdzonych-pod-wzgledem-zawartosci-woke