Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

Powiedzcie mi, skąd u Polaków taka maniera, że czym starszy i gorszy samochód ma to tym bardziej nie szanuje samochodów innych? Mówię tu głównie o obijaniu drzwiami na parkingach pod sklepem czy pod blokiem. Mam nowe auto i dbam o nie, regularnie myje i zabezpieczam woskiem co kilka msc. staram się parkować tak żeby zarówno ja jak i osoba stojąca obok miała wystarczającą ilość miejsca na wejście/wyjście z samochodu, dodatkowo pod sklepami

Cześć,
mam pytanie dotyczące inwestycji, chciałbym usłyszeć wasze propozycje inwestycyjne lub strategie które byście wprowadzili mając do inwestycji okolu 15000-20000zł/mc. Czy są firmy które zajmują się kompleksowo takimi inwestycjami? Czy skorzystalibyście z jakiś gotowych rozwiązań u brokera?
#inwestycje #gielda #oszczedzanie #inwestowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
LAC BETON,!!!!
@mirko_anonim:
Jasne że są.
Firma ♤Do bramy i się nie
finansowa forterca marcin iwuc
lub
inwestowanie dla kazdego mateusz samolyk
I wtedy skonczysz albo laadujac pieniadze w EDO, albo ETF all world, albo jakas proporcja miedyznimi
Nie polecam niczego, nie jest to porada inwestycyjna, dziele sie tylko wiedza
Oczywiście ale z takimi drobniakami to nie będą chcieli nawet z Tobą rozmawiać.
W takim budżecie to możesz korzystać z doradcy inwestycyjnego/doradztwa w banku, gdzie kompleksowo wcisną Ci produkty na których najwięcej oni