Wpis z mikrobloga

Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w
BMW 3 z 2008 roku, Renault Megane z 2006 r. albo Kia cee'd z 2013 bo:
-on dojeżdża rowerem do pracy,
-ma inne wydatki (a mieszka z rodzicami)

( _)
jmuhha - Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w 
BMW 3 z 2008 ro...

źródło: 1000009753

Pobierz
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak ma być dobrze, jak na Tinder trafiam na samych kolesi w

@jmuhha: Przecież mieszkasz w Polsce, gdzie mediana wynosi 6500 zł brutto. Bogaci Polacy mogą sobie pozwolić na modelki. Czym chciałabyś ich skusić?
  • Odpowiedz
@jmuhha: Pytanie przewodnie ile masz lat? Jak masz 20 lat to chopaki muszą się jeszcze dorobić. Postaw na jakiegoś najbardziej persepktywicznego i ciąg go do góry. To tak naprawdę Ty musisz być jego motywacją do tego żeby osiągnął sukces. Sam się chłop stoczy, będzie mu brakowało motywacji.

Jeżeli masz 25-35 lat to niestety wszystkie dobre partie, które były zarezerwowane właśnie w wieku około 20 są już hajtnięte. Babeczki, które ich
  • Odpowiedz
@jmuhha: Od którego rocznika BMW jesteś w stanie wziąć z połykiem?
Zastanawiam się jakie auto na randeczkę z Tindera wypożyczyć, żeby laska dała się mi maksymalnie zeszmacić w łóżku.
Taka młoda diva za nockę z hardcorami to ze 3-4k kasuje a BMW mogę sobie za pare stów wypożyczyć, to na dodatek i pojeżdżę i porucham.
  • Odpowiedz
@jmuhha: Skoro dojeżdża do pracy rowerem a samochodu nie potrzebuje to gdzie problem? Myślałem, że na tinderze szuka się partnera a nie kierowcy, jelenia czy czego tam jeszcze.
  • Odpowiedz