Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jedyne co mnie drażni, to gdy u kobiet jest dużo małych, nie powiązanych ze sobą tatuaży, wtedy to rzeczywiście wygląda jak brudnopis. Wkładanie wszystkich do jednego wora to wykopowa specjalność.
Coś Ci powiem: nawet jeżeli miałbyś 190cm wzrostu, sylwetkę Adonisa, 150IQ, miliony na koncie, to i tak znajdzie się ktoś kto znajdzie w Tobie coś co uważa za: głupie, śmieszne, chore (nieskończona ilość przymiotników). Tylko pamiętaj, że to jest opinia innych ludzi.
@straszny_cham no są, bo teraz co druga osoba na ulicy ma tatuaż, więc jak ktoś nie ma to się wyróżnia.
źródło: image
Pobierz@straszny_cham: Ale tak przecież było od zawsze. W sensie od zawsze wykopki takie zdanie mają o ludziach z tatuażami - ale tu większość uważa, że jak druga osoba zachowuje się 'inaczej' to z automatu 'gorzej'.